André Agassi hånade Pete Sampras.
1 av 3
André Agassi hånade Pete Sampras. - Foto: SCANPIX/AP
Pete Sampras anklagades för att vara snål.
2 av 3
Pete Sampras anklagades för att vara snål. - Foto: SCANPIX/AP
André Agassi och Pete Sampras hamnade i ett storbråk mitt under pågående välgörenhetsmatch.
3 av 3
André Agassi och Pete Sampras hamnade i ett storbråk mitt under pågående välgörenhetsmatch. - Foto: SCANPIX/AP

Stjärnornas stortjafs - i välgörenhetsgala

André Agassi hånade Pete Sampras. Då valde Sampras att sikta en stenhård serve mot Agassi - mitt under en välgörenhetsmatch för de jordbävningsdrabbade i Haiti.


Det var bäddat för en rejäl dubbelfest i Indian Wells. Arrangörerna hade lyckats fått med André Agassi och Rafael Nadal tillsammans mot Pete Sampras och Roger Federer i en välgörenhetsmatch för de jordbävningsdrabbade i Haiti. Men det som skulle vara en lättsam tennisfest slutade som någonting helt annat efter ett stortjafs mellan de pensionerade legendarerna.

Efter att ha irriterats av den 39-årige Agassis hån svarade Sampras med att imitera sin motståndares gångstil, varpå Agassi drog till med ett känsligt skämt.

I sin nysläppta självbiografi avslöjar Agassi hur Sampras under ett besök på en lyxrestaurang endast hade gett restaurangpersonalen som hade kört fram hans bil en dollar till dricks. Ett avslöjande som Sampras inte uppskattade särskilt mycket.

Det var därför inte heller särskilt konstigt att bägaren rann över för Sampras när Agassi drog fram sina tomma fickor och sade:

– Jag har inga pengar. Nej, vänta. Jag har en dollar här.

Sampras svarade med att sikta en stenhård serve mot den överraskade Agassi, som efter matchen medgav att allt gick överstyr.

– Jag gick alldeles för långt. Det var olämpligt. Den natten var fantastisk och vi hade alla roligt. Jag försökte skoja lite och hade bara en sekund på mig att bestämma mig för vad jag skulle hitta på. Jag gick för det och det föll platt, sade Agassi.

Varken Sampras eller Agassi dök upp på den efterföljande presskonferensen.

– Jag försökte skoja bort det men Pete hade svårt att släppa det. Jag har skickat ett sms till honom och frågat om han vill träffa mig så att jag kan be om ursäkt, säger Agassi till ESPN.

 Se tjafset mellan stjärnorna här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1 timme sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

2 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

2 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.