Stockholm

Stjärnornas stortjafs - i välgörenhetsgala

André Agassi hånade Pete Sampras.
1 av 3
André Agassi hånade Pete Sampras. Foto: SCANPIX/AP
Pete Sampras anklagades för att vara snål.
2 av 3
Pete Sampras anklagades för att vara snål. Foto: SCANPIX/AP
André Agassi och Pete Sampras hamnade i ett storbråk mitt under pågående välgörenhetsmatch.
3 av 3
André Agassi och Pete Sampras hamnade i ett storbråk mitt under pågående välgörenhetsmatch. Foto: SCANPIX/AP

André Agassi hånade Pete Sampras. Då valde Sampras att sikta en stenhård serve mot Agassi - mitt under en välgörenhetsmatch för de jordbävningsdrabbade i Haiti.


Läs mer

Det var bäddat för en rejäl dubbelfest i Indian Wells. Arrangörerna hade lyckats fått med André Agassi och Rafael Nadal tillsammans mot Pete Sampras och Roger Federer i en välgörenhetsmatch för de jordbävningsdrabbade i Haiti. Men det som skulle vara en lättsam tennisfest slutade som någonting helt annat efter ett stortjafs mellan de pensionerade legendarerna.

Efter att ha irriterats av den 39-årige Agassis hån svarade Sampras med att imitera sin motståndares gångstil, varpå Agassi drog till med ett känsligt skämt.

I sin nysläppta självbiografi avslöjar Agassi hur Sampras under ett besök på en lyxrestaurang endast hade gett restaurangpersonalen som hade kört fram hans bil en dollar till dricks. Ett avslöjande som Sampras inte uppskattade särskilt mycket.

Det var därför inte heller särskilt konstigt att bägaren rann över för Sampras när Agassi drog fram sina tomma fickor och sade:

– Jag har inga pengar. Nej, vänta. Jag har en dollar här.

Sampras svarade med att sikta en stenhård serve mot den överraskade Agassi, som efter matchen medgav att allt gick överstyr.

– Jag gick alldeles för långt. Det var olämpligt. Den natten var fantastisk och vi hade alla roligt. Jag försökte skoja lite och hade bara en sekund på mig att bestämma mig för vad jag skulle hitta på. Jag gick för det och det föll platt, sade Agassi.

Varken Sampras eller Agassi dök upp på den efterföljande presskonferensen.

– Jag försökte skoja bort det men Pete hade svårt att släppa det. Jag har skickat ett sms till honom och frågat om han vill träffa mig så att jag kan be om ursäkt, säger Agassi till ESPN.

 Se tjafset mellan stjärnorna här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.