Söderling lyckas vända och vinna i Toronto.
1 av 3
Söderling lyckas vända och vinna i Toronto. - Foto: Frank Gunn/AP/SCANPIX
Är därmed klar för den tredje omgången.
2 av 3
Är därmed klar för den tredje omgången. - Foto: Frank Gunn/AP/SCANPIX
Robredo eller Nalbandian är motståndet där.
3 av 3
Robredo eller Nalbandian är motståndet där. - Foto: Frank Gunn/AP/SCANPIX

Söderling vände och vann – klar för tredje omgången

Robin Söderling är klar för den tredje omgången i ATP-turneringen i Toronto efter att ha slagit ut Ernests Gulbis med siffrorna 4-6, 6-4, 6-4.


TORONTO. Robin Söderling har vilat sin slitna axel efter Swedish Open-finalen. Men I går var det dock dags för match igen. I ATP-turneringen i Toronto ställdes svensken mot letten Ernests Gulbis som har imponerat under året. 

Gulbis hade inga problem med att vinna första set med 6-4 efter att svensken hade problem med hans servar. Tibrosonen arbetade dock in sig i matchen och kunde till slut vända.

Efter att spelade började stämma vann Söderling det andra setet med 6-4 och vid ställningen 5-4 i det avgörande setet hade den femteseedade svensken ett break som ledde till seger.

– Ernests spelade väldigt bra i dag. Han servade riktigt stort och träffade bollen bra. Det var väldigt svårt för mig att komma in i matchen. Jag tycker att det tog ett bra tag, men i slutet av andra set och i tredje spelade jag mycket bättre, säger han efter matchen enligt ATP:s hemsida.

I nästa omgång ställs han antingen emot argentinaren David Nalbandian eller spanjoren Tommy Robredo som möts under dagen.

ATP
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!