1 av 2
- Foto: Laurent Baheux/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Laurent Baheux/AP/SCANPIX

Jättetalangen skakade Söderling

Robin Söderling var riktigt illa ute mot amerikanen Ryan Harrison.


PARIS. Det blev svettigt värre i inledningsmatchen för Robin Söderling.

Amerikanen Ryan Harrison, som åkte ut i kvalet men som fick chansen mot svensken sedan Benjamin Becker dragit sig ur, imponerade rejält.

Den 19-årige supertalangen pressade världsfemman ordentligt och lyckades till och med knipa andra set efter ett tufft tiebreak.

Då, efter att ha krossat jänkaren i första set med 6-1, slumrade Söderling till - men han slog tillbaka i de två efterföljande seten.

Matchen slutade 6-1, 6-7, 6-3, 7-5 till fjolårets finalist, som i nästa omgång ställs mot den 117:e-rankade spanjoren Albert Ramos.

ATP
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Fernandes drömvolley gav United-seger

Engström: "Skönt att spräcka målnollan"

2 timmar sedan
Förra säsongen svarade Röglebacken Adam Engström för nio mål på 52 matcher och slog igenom i SHL. Nu satte han säsongens första mål redan i den fjärde omgången. Skönt att spräcka målnollan, säger 19-åringen efter 3–1 hemma mot Växjö.

Jönsson efter förlusten: "Vi fick en lektion"

3 timmar sedan
Växjö hade inte en chans borta mot Rögle. Ängelholmsklubben vann med 3–1 – smickrande siffror för SM-guldvinnaren från Småland. Vi fick en lektion i dag, säger Växjötränaren Jörgen Jönsson.

Vasic sena cykelspark räddade poäng åt BP

3 timmar sedan
Brommapojkarna såg ut att förlora viktiga poäng på hemmaplan. Då klev Nikola Vasic fram på tilläggstid och cykelsparkade in kvitteringen (2–2) mot Norrköping.

Helt lika i Solheim Cup – tre raka för Grant

3 timmar sedan
Linn Grant har vunnit tre raka matcher och bidragit starkt till Europas upphämtning. Segern som utjämnade till 8–8 lär gå till Solheim Cup-historien. Det var helt sinnessjukt, säger Grant.

VM över för Kessidis – med dubbla misslyckanden

idag 18:20
VM i Belgrad blev ett misslyckande för Alex Kessidis. Ett dubbelt sådant. Svensken får fortsätta att längta efter ett VM-guld och jaga en svensk kvotplats till Paris-OS

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.