Senaste

Ökad ilska och oro i M efter opinionsmätning

Kvinna hittad död – man anhållen

En man har anhållits efter att en kvinna hittats död i sitt hem i Kungsbacka, rapporterar Kungsbacka-Posten.

Åklagaren: Tonåringarna var på plats vid mordet

Två tonårspojkar har häktats för grovt skyddande av brottsling efter mordet på en 39-årig man i Skärholmen i förra veckan. Enligt åklagare Ove Jäverfelt befann de sig på platsen när skjutningen inträffade. Vi har uppgifter som tyder på det, säger han.

Flodhäst dök upp i villakvarter: "Blev livrädd"

1 timme sedan
Invånare i Kapstadenförorten Grassy Park fick en rejäl överraskning i helgen. Nedför gatan strosade en flodhäst.
Senaste nytt

Här vägrar Postnord dela ut brev

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

idag 10:08

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

idag 09:02
Astronomer har hittat galaxens hittills mest massiva svarta hål som bildats vid kollapsen av en stjärna, Gaia BH3. Hålet är 33 gånger mer massivt än solen.

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

idag 08:54
Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Han vill göra det jobbigt att köra bil – 20 km/h i stan

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

Debatten kring utsläppsmålen för transportsektorn hettar till i Tyskland, och nu kan helgutflykterna med bil vara hotade. Landets transportminister hotar nu nämligen med att förbjuda bilkörning på helgen om miljölagstiftningen inte ändras.

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Breven kommer inte fram i tid, paket stjäls och missnöjet med Postnord växer. Samtidigt har vd:n Annemarie Gardshol extremhöjt sin lön. Vad är det som händer med posten i Sverige? Nyheter24 granskar varför Postnord blir allt sämre.

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

Är du stressad över att gå till jobbet? Fackförbundet Unionen har i ett mejl till alla medlemmar informerat om varningstecken du bör ha koll på. Dessutom vilka signaler som indikerar att arbetsplatsen är stressfri.

Kritiken mot vårbudgeten: Inte en enda krona till hushållen

Som högsta prioritet säger finansministern Elisabeth Svantesson (M) att regeringen ska "stötta hushåll och välfärd". Men i vårbudgeten syns det inte. – Förlorarna, det är de som jobbar. Det har inte blivit några skattejusteringar eller liknande för arbetande, säger Sharon Lavie, privatekonom på Lendo.

Bedragare utger sig för att vara din bank – så skyddar du dig

Antalet bedrägerier ökar i rejält takt. Nordea har därför lanserat en ny tjänst för kunderna som ska förse dem med rätt verktyg och minska risken för bedrägeri. Men var ligger egentligen ansvaret? – Mycket svårt att skydda sig mot en bedragare, säger cybersäkerhetskonsulten Linus Kvarnhammar.

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.

Här är branscherna där jobben försvinner

Söker du jobb? Då kan du ha upptäckt att jobb inom flera olika branscher försvinner från hemsidorna.

Felix Herngren sågas i Masked Singer: "Ett rop på hjälp"

Felix Herngrens får rejäl kritik för sin medverkan i Masked Singer 2024. "Kanske ska vi tolka den där nya paljettskjortan som ett rop på hjälp", skriver Aftonbladets Karolina Fjellborg i en krönika.

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

Sedan slutet av 2023 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit gifta. Deras förhållande verkar blomstra mer för varje dag som går, men det finns en sak som Pernilla gör, som Christian hatar.

Har du vunnit 101 miljoner? Svenska Spel söker okänd vinnare

En lycklig vinnare kammade hem 101 miljoner på Drömvinsten i lördags. Det finns bara ett problem – Svenska Spel vet inte vem det är.