1 av 42
2 av 42
3 av 42
4 av 42
5 av 42
6 av 42
7 av 42
8 av 42
9 av 42
10 av 42
11 av 42
12 av 42
13 av 42
14 av 42
15 av 42
16 av 42
17 av 42
18 av 42
19 av 42
20 av 42
21 av 42
22 av 42
23 av 42
24 av 42
25 av 42
26 av 42
27 av 42
28 av 42
29 av 42
30 av 42
31 av 42
32 av 42
33 av 42
34 av 42
35 av 42
36 av 42
37 av 42
38 av 42
39 av 42
40 av 42
41 av 42
42 av 42

Y+M Flashback v10

Nattens mörka skuggor, de som ser allt i natten, den stockholmska vampyrtimmens drottningar - Y+M - berättar om sin vecka tio.


Y+M

Vi, Ylva och Malin, lovar och försäkrar på heder och samvete, att vi för Tête-à-Têtes räkning, varje vecka, ska vägleda vilsna själar genom den neondimma som ligger tät över Stockholms vampyrtimmar. Vad gäller att säga hela sanningen och intet förtiga, tillägga eller förändra, lovar vi ingenting. Återupplev den mörkare halvan av den gångna veckan i Y+M Flashback.

CLICK HERE BITCH!
yochm.tumblr.com

 

Vi, Ylva och Malin, lovar och försäkrar på heder och samvete, att vi för Tête-à-Têtes räkning, varje vecka, ska vägleda vilsna själar genom den neondimma som ligger tät över Stockholms vampyrtimmar. Vad gäller att säga hela sanningen och intet förtiga, tillägga eller förändra, lovar vi ingenting. Återupplev den mörkare halvan av den gångna veckan i Y+M Flashback.

 

CLICK HERE BITCH yochm.tumblr.com.

 

ONSDAG natt definieras Spy Bars That Fucking Party med våra favoritmän Fjodor Nikolajev och Omid Khalvati, Stockholms bästa vardagsfest. Öl intogs innan detta på Kåken med bl.a. Eveline Flink, Johan Muslimova, Julia Lindholm, Karin Bylund och Linda Lundquist där ration person per kvadratmeter för en gångs skull var överlevnadsbar pga vardag. Salvan fyllde år och firades som om han hade varit där. Folket brydde sig inte och firade som om domedagen stod på tröskeln. Sebastian Frintzer representerade lyckligt clownbefolkningen på Spy Bar iklädd röd läppstiftsnos.

 

TORSDAG natt inleddes i Y's hedonistiska HQ där nakna 1800-talstanter badar på alla väggar. Därifrån drogs vi som magneter mot Kåken där vi i vanlig ordning försökte utfodra vår guldpojke Johan Muslimova med kåkenvakt. Men kåkenvakt var fortfarande hetero. 'Radar'paret Daniel Redgert och Chili de Almeida dök upp ur en tät dimma av cigarettrök och sexig platonisk kärlek. Killarna i Tracasseur imponerade med oslagbar kombo brains och good looks. Vidare till Spy Bar där Julia Lindholm för första gången blev trött innan 05 och gick hem. Hennes entourage av gläfsande män gick också hem. Milk Collective bjöd på tung bas och tungt rave.

 

FREDAG natt kickstartades än en gång hos Y (förlåt grannar). Alla discobarn migrerade denna natt till Gamla Stan och Le Rouge där Johan Magnusson/Hurtig premierade sin nya klubb F o F. Efter denna smärre avvikelse tog vi taxi tillbaka till vår comfort zone. På Kåken gällde survival of the fittest och vi adaptade genom att gömma oss bakom repet längst in i baren där vi kunde vinka till alla på säkert avstånd. Danny Bremer och Manga Minja stod för ställets mesta bootyshake. Boa Löthen lurar M att börja styla sitt hår med tusch - det går bort i duschen. Lärdom: det går inte bort i duschen. M har nu permanent neonrosa tuschtoppar. Väl på 2.35:1 kände vi oss givmilda och skänkte citroner vi lånat på Le Rouge till baren -  i utbyte mot tequila.  Bartenders William van Ginhoven , Mange Bergkvist, Andreas Mendez blev glada och klädde av sig alla kläder. Vår tur att bli glada. Julia Koistinen och hennes eldhåriga yogapartner hånglade passionerat till avundsjuka blickar från Gubbrummets alla män. I Gubbrummet träffade vi också Patrick [pättrikk] Saxe och firade förekomsten av vunnen tomatsoppa i handväska. Trots krutonger. Vi hatar krutonger.

 

LÖRDAG natt och högtryck på Kåken. Alla tryckte på alla. Typ så hårt att vi fick syrebrist och blåmärken, men eftersom vi älskar Kåken och tycker blåmärken är sexigt var vi ändå lyckliga och aptiten var på topp både när vi halsade Old Fashioned och kindpussades med alla skäggiga män. Sprang in i Jonathan Escobar Valencia och Daniel Del Valle Guerra och hänfördes av deras snygghet. Ägnade en kvart åt att gemensamt sörja deras icke-förmåga att producera barn tillsammans. Vårt avancemang mot Berns avbröts på Regeringsgatan då en Trollkarl stod i vår väg. Han charmades snabbt av våra aggressiva kidnappningsförsök och lät sig adopteras till vårt entourage. Väl på 2.35:1 tog Julia Lindholm plats i det inhyrda kabaretsällskapet. Ingen anade att hon var en impostor. Vi hängde vid den f.d. supermarioglasburen och inhalerade tech house som om det vore en mer livsnödvändig form av syre. Överlevande intog Gubbrummet där det var lite för ljust för allas bästa. Efterfesten hölls i Johan 'Nippe' Nilssons fotostudiokontorshybrid. Hemsläpade oss själva då dagsljuset intagit stan och vi än en gång lyckats varva vampyrdygnet.

 

Stor eloge till alla discobarn som förgyllt vårt synfält under veckan som gått.

/Y+M

/
/
Y M
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!