Måndag 19 Apr
Stockholm

Y+M Flashback v24

1 av 21
2 av 21
3 av 21
4 av 21
5 av 21
6 av 21
7 av 21
8 av 21
9 av 21
10 av 21
11 av 21
12 av 21
13 av 21
14 av 21
15 av 21
16 av 21
17 av 21
18 av 21
19 av 21
20 av 21
21 av 21

Ylva och Malin firade vecka 24 som om det var den sista.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

 

Vi, Ylva och Malin, lovar och försäkrar på heder och samvete, att vi för Tête-à-Têtes räkning, varje vecka, ska vägleda vilsna själar genom den neondimma som ligger tät över Stockholms vampyrtimmar. Vad gäller att säga hela sanningen och intet förtiga, tillägga eller förändra, lovar vi ingenting. Återupplev den mörkare halvan av den gångna veckan i Y+M Flashback.

 

CLICK HERE BITCH yochm.tumblr.com.

 

Tisdag natt inleddes på Morfar Grinko där Omid Khalvati & Jim Löfdahl firade sina födelsedagar som de bad girls de är. Dvs. obegränsat med bubbel plus tapas & tårta som dansade på väggarna. Vidare till Y’s onda HQ där vindepåerna fylldes på till bredden. Salvatore Scappini dokumenterade bortglömda hörn som om han var Damien i the Omen. Trupperna avancerade sedan till F12 där Haggorna envist tidsmaskinade oss tillbaka till eurotechnons glansdagar i salongen. På Terrassen bjöd Loony Tuesdays på toner som fick alla att dansa som snurre sprätt. Det är sant.

 

Onsdag transporterades sthlms discobarn tillbaka till de oheliga tonåren. Vi såg till denna transportsträcka genom en utmärkt generering av högstadieromantiskt-kvistar-i-håret-/hånglat-i-en-buske-soundtrack åt alla glada fejkbarn och wannabevuxna på andra sidan Kåkens skivspelare. Terassen stod kvar men det var knappt. Vi vill härmed passa på att officiellt be om ursäkt för vår förfärliga (fantastiska?) musiksmak denna kväll.

 

Torsdag natt var det dags för VICE Thursdays premiär på Kåken. Alla vet att VICE har A+++ i fest, och denna kväll var inget undantag. Michael Mohn jonglerade med tighta flickor (host host Julia Lindholm) som om de vore eldfacklor. Markus Hård varvade rollen som taktfull bongotrummare (nja puss) till DJ Martin Grewins snygga beats med den som Robin Hood i ett land där öl var valuta (dechiffrering = gratis pengar [öl] till alla som var fattiga[snygga]). Någon gång under kvällen intogs VICEs källarhålor för mellanfest. Någon gång under kvällen blev man nekad på två, ja två, strippklubbar. Och någon gång under kvällen var vi på Spy Bar. Ja. VICE har A+++ i fest.

 

Fredag levererade vi sexig electro i asiatisk atmosfär när vi spelade runda glansiga grejer med hål i (skivor?) på Miss Voon. Alla jubel till följd av shotrundor osv förutsatte vi var tillägnade oss, och vi var på allmänt bra humör. Vidare till Skinny Dip på F12 Terrassen där Julia Lindholm bevisade att tjejer visst är bäst (vi är helt objektiva) när hon levererade den hittills bästa klubbkvällen i F12s historia i Omid Khalvatis & Fjodor Nikolajevs ko-relaterade frånvaro. Kanske pga allmän alkoholbaserad sorgedränkning till följd av Sveriges icketalang i fotboll? Eller bara för att tjejer visst är bäst.

 

Lördag natt stavades Handels sommarfest och vår inofficiella examensfest. Vi dog kreddighetsdöden när vi kom dit och såg scenen de byggt upp för oss att spela på. Vi dog okreddighetsdöden när vi insåg att scenen vi spelade på egentligen var tillängnad Gyllene Tiders trummis som var huvudakt för kvällen. Vi var bara hans warm-up. Samanfattat bra kväll, delvis pga den extremt fria baren M lyckades orma till oss pga/trots (?) vår status som Gyllene Tiders warm-up act.

Kommentera
Kopiera länk
Dela