Porsche flygplats
Din nästa transfer på LAX kan bli en fartfylld upplevelse - Foto: Delta

Fartfylld förmån: Hämtas av nya värsting-Porschen vid planet

Att hämtas med bil när man går av planet en förmån för de dyraste av flygbiljetter, och i Los Angeles erbjuds nu transfer med nya Porsche GT3 RS.


Det amerikanska flygbolaget Delta överraskar nu flygresenärer genom att hämta dem med en Porsche 911 GT3 RS, när de går av planet på Los Angeles International Airport

Det extravaganta valet av fordon är ett samarbete mellan Delta Airlines och Porsche, med målet att överraska och glädja några passagerare med en åktur i Porsches senaste banvapen.

Joe Biden får inte längre köra bil – nu säljs hans Cadillac

Skjutsas till sina anslutningsflyg

Resenärerna erbjuds att åka med bilen till sina anslutningsflyg. Lyckligt lottade "utvalda" och "intet anande" flygresenärer med knappa anslutningar blir hämtade direkt vid flygplanet och körs till nästa plan som de ska boarda. 

Delta har haft ett exklusivt partnerskap med Porsche i över ett decennium. Under den tiden har Delta förbättrat reseupplevelsen med hjälp av en dedikerad flotta av Porsche-fordon. 

Dessa speciella Porsche-modeller används uteslutande för flygplatstransfer. I juli 2023 använde Delta en Porsche 918 för samma ändamål på Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport.

Strejkdrabbade Teslas nya huvudvärk: Svenska storbolag sviker

Kan lätta på stressen

Resande kan vara stressigt, särskilt om du är pressad för att hinna med ett anslutningsflyg. 

Att springa genom en flygplatsterminal och be en stilla bön för att din anslutning inte redan har avgått är en upplevelse som minst sagt kan förta resupplevelsen. 

Men i och med Porsches samarbete med Delta kanske den bilintresserade resenären ändå hoppas på tillräckligt tighta anslutningsflyg, i hopp om att få en åktur i en 911 GT3 RS.

Europas billigaste elbil blir nu billigare – och bättre

En bil som heter duga

Modellen som är särskilt utvecklad för bankörning och är utrustad med en 518-hästkrafters boxersexa som sörjer för en 0 till 100-tid på bara 2,7 sekunder. 

Dessutom är GT3 RS utrustad med betydligt mer aggressiva aerodynamiska hjälpmedel jämfört med sina snällare syskon i 911-programmet, vilket gör att den estetiskt passar perfekt på en flygplats. 

Ni som planerar att resa till LAX inom en snar framtid och har en anslutning att hinna med får hålla tummarna för att få en åktur i den imponerande Porsche 911:an. Tiden för att få åka med Porschen är dock knapp, då samarbetet avslutas den 26 februari.

Ronnie Petersons gamla Lotus går till auktion

Bil