Alexandra "Kissie" Nilsson provoceras av att se bara bröst offentligt.
Alexandra "Kissie" Nilsson provoceras av att se bara bröst offentligt. - Foto: Stella Pictures

Alexandra “Kissie” Nilsson vill kriminalisera att gå topless: “En jävla pust av bröstsvett”

Alexandra "Kissie" Nilsson är upprörd efter sin tur på stan med pojkvännen. Hon känner sig förolämpad över att ha sett bara bröst offentligt och nu rasar hon mot klädvalet. Hon anser att det borde vara olagligt att visa sina bröst.


Influensern och bloggaren Alexandra “Kissie” Nilsson, 31, har länge skapat rubriker.

I höstas delade Alexandra bland annat med sig av en märklig händelse med hennes tidigare bröstimplantat. Då uppdagades det nämligen att en av hennes följare hade swishat 90 000 kronor i utbyte mot de gamla implantaten. 

"Jag har inga ord", skrev då en chockad Alexandra Nilsson på Instagram.

Nu har Alexandra “Kissie” Nilsson återigen väckt uppmärksamhet på grund av just bröst, men av en helt annan anledning.

Alexandra "Kissie" Nilsson upprörd efter turen på stan: "Helt oblygt utan tröja"

Sommaren är här – och med den kommer självklart sol och bad och sådana härligheter! Men, för Alexandra, även en oväntad sommarplåga. Detta då hon stör sig på att se bara bröst och bröstvårtor offentligt.

I sina händelser på Instagram visar influensern upp en bild som hennes fästman Anders Hellmers tagit på henne under dagen. På bilden står Alexandra i en trappa i centrala Stockholm. Men i efterhand fångades hennes uppmärksamhet av någonting annat än sig själv på bilden:

“En man låg och solade helt oblygt utan tröja mitt på Hötorget? Tänk om jag hade legat där och bättrat på brännan?!”, skriver Alexandra i händelsen.

Foto: Instagram/Alexandra Nilsson
Foto: Instagram/Alexandra Nilsson

På bilden ligger mycket riktigt en äldre man utan tröja och solar i trappan, på den varma sommardagen.

“Tycker absolut det borde vara olagligt att gå runt såhär! Man som kvinna!”, skriver Alexandra vidare.

Alexandra "Kissie" Nilssons ilska mot bara bröst: "Fladdrar förbi där med sina pattar"

I en påföljande video i Alexandra “Kissie” Nilssons händelser berättar hon vidare om sin starka avsky mot att se barbröstade personer.

Foto: Instagram/Alexandra Nilsson

– På riktigt, det är verkligen en grej som jag stört mig på; just det här med män som är topless, säger hon i videon och fortsätter: 

– Speciellt de som joggar topless. Det känns som att man får en jävla pust av deras bröstsvett bara kastat i ansiktet när de fladdrar förbi där med sina pattar. 

Alexandra "Kissie" Nilsson om stora bröst: "Det blir uppseendeväckande"

Det Alexandra “Kissie” Nilsson främst verkar störa sig på är när personer med större bröst visar upp dem offentligt. Men det verkar inte vara själva bröstet då, utan bröstvårtan på det större bröstet som Alexandra menar bör döljas.

– Det är många män som har bröst, alltså större bröst än kvinnor. Och det blir liksom uppseendeväckande, hävdar hon.

Alexandra Nilsson gjorde sig själv ett namn delvis på grund av sina uppseendeväckande stora silikonbröst. Nu är implantaten utplockade, och influensern verkar ha antagit en mer konservativ hållning till bröst.

Foto: Stella Pictures

– Nej, jag tycker inte att någon ska få visa pattarna. Cover those nipples – men and women, säger hon i Instagramvideon.

Vad säger lagen om att gå topless?

Att bröstvårtor är någonting som bör döljas är Alexandra “Kissie” Nilsson inte helt ensam om. 

Nu har exemeplvis den italienska halvön Sorrento valt att införa en lagändring, som gör det straffbart att visa sig barbröstad.

”Inget mer av detta oanständiga beteende”, skrev stadens borgmästare Massimo Coppola i ett Facebook-inlägg om att det kommer kunna bötfällas att gå topless.

Men hur ser det ut i Sverige? Jo, här är det däremot helt lagligt att sola och bada brösten. Så de som inte vill ha på sig en överdel har lagen på sin sida. Här kan du läsa mer om lagstiftningen i Sverige.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!