Zac Efron bemöter nu operationsryktena
Zac Efron svarar nu på ryktena om att han skulle ha genomgått en plastikoperation. - Foto: Omar Vega/Invision/AP/TT Bild, Facebook. Bilden är ett montage.

Nu avslöjar Zac Efron vad som egentligen hänt med hans ansikte

Våren 2021 så blev ett videoklipp på Zac Efron viralt. I klippet såg Hollywoodstjärnan nämligen helt annorlunda ut, och fansen började genast spekulera i om Zac Efron hade genomgått en skönhetsoperation.


Skådespelaren Zac Efron, 34, känner vi bland annat igen från "High School Musical" och Netflixen "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" där Zac spelade den amerikanska seriemördaren Ted Bundy.

Genom åren har Zac varit en riktig flickidol och år 2017 fanns han med på Peoples lista över världens sexigaste män.

Zac Efron på röda mattan år 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Bilderna som satte igång ryktet – har Zac Efron opererat sig?

Men i april 2021 började bilder spridas på Zac Efron som var tagna från ett klipp på Facebook. I klippet såg Zac helt annorlunda än vad han tidigare gjort. Det började genast ryktas att Zac hade genomgått en skönhetsoperation.

"Vad i hela världen har Zac Efron gjort med sin käke?", "Varför har han förstört sitt perfekta ansikte?" och "Kommer han ens kunna låsa upp sin mobil med Face ID nu?" var några av fansens chockade reaktioner.

Hudläkaren Dr. Muneeb Shah trodde att Efron hade gjort fillers eller kanske till och med implantat då både hans käke och läppar såg helt annorlunda ut, skrev tidningen Insider då.

Zac Efron såg helt annorlunda ut på klippet som snabbt blev viralt. Bildkälla: Facebook

Nu avslöjar Zac Efron sanningen bakom utseendeförändringen

Zac Efron pryder omslaget till tidningen Men's Health och deras oktobernummer. I intervjun berättar nu Zac för första gången den verkliga anledningen till att han såg helt annorlunda ut – och enligt Zac låg det inga skönhetsingrepp bakom utseendeförändringen.

Zac berättar att han sprang runt i sitt hus med strumpor på, halkade och slog i hakan i ett hörn på en fontän. Zac Efron tuppade av och förlorade medvetandet. 

När han vaknade upp så hängde hans käkben ner från ansiktet.  

Efter skadan på käken så växte Zac Efrons massetermuskel. Masseter är den muskel som går från kindbenet till den bakre delen av käken, och är den muskel som jobbar när vi biter ihop. 

– Musklerna bara växte. De blev väldigt, väldigt stora, säger Zac Efron till Men's Health.

Zac Efron berättar att han helt hade missat spekulationerna om skönhetsoperationer. Det var först när hans mamma ringde och frågade om han hade plastikopererat sig som han fick nys om de virala bilderna där fansen trodde att han hade opererat sig.

Zac Efron i filmen "Firestarter" 2022. Bildkälla: Stella Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!