Khloé Kardashian har opererat bort sin tumör.
Khloé Kardashian har opererat bort en tumör från ansiktet. - Foto: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild, Instagram/khloekardashian. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian har opererat bort tumör i ansiktet: "Så tacksam"

Khloé Kardashian trodde att hon hade fått en finne. Men när den inte läkt på sju månader så undersökte hon den. Läkarna insåg snabbt att Khloé drabbats av en extremt ovanlig tumör.


Khloé Kardashian, 38, har de senaste veckorna setts på stan med ett stort bandage i ansiktet. Nu berättar Khloé om den skrämmande anledningen till att hon hade bandaget, och sedan plåster på kinden.

– Jag har sett allt möjligt skrivas om varför jag har ett bandage i mitt ansikte, och några av er har undrat varför jag har haft det dom senaste veckorna, skrev Khloé på sin Instagram Story.

Khloé Kardashian visar bilder på sig själv med plåster på kinden. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

– Jag upptäckte en liten knöl på mitt ansikte och utgick från att det var en finne. Men när sju månader hade gått och den fortfarande inte hade blivit mindre så bestämde jag mig för att göra en biopsi, skriver Khloé Kardashian vidare.

Khloé Kardashian hade en extremt ovanlig tumör i ansiktet. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

En biopsi innebär att läkaren tar ett vävnadsprov och undersöker det i mikroskop. Hon bad två läkare undersöka henne, och de bägge kom till samma slutsats – Khloés knöl var "extremt ovanlig" för någon i hennes ålder.

– Några dagar senare fick jag veta att jag behövde opereras omedelbart för att ta bort en tumör från mitt ansikte, skriver Khloé vidare.

Khloé Kardashian efter operationen. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

Khloé Kardashian opererades av en Hollywoods bästa kirurger 

Hon opererades hos en läkare vid namn Garth Fisher, som är en vän till hennes familj och enligt Khloé en av de bästa kirurgerna i Beverly Hills. Khloé berättar att hon är tacksam över att kirurgen lyckades få bort allting, och Khloés prognos ser strålande ut.

– Nu är jag i processen där det ska läka. Så här är vi...ni kommer fortsätta att se mig med plåster, och när jag får ta bort det så kommer ni se ett ärr och ett märke i min kind där tumören var. Men tills dess så hoppas jag att ni njuter av hur fantastisk jag ser ut i plåster på ansiktet, skrev Khloé vidare.

Khloé Kardashian med plåster på kinden. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

Khloé är tacksam över att hon klarade sig så lindrigt undan, och uppmanar sedan sina följare att gå på regelbundna kontroller och ha koll på eventuella förändringar i huden. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!