Björn Ulvaeus och flickvännen Christina Sas
Björn Ulvaeus och flickvännen Christina Sas har flyttat ihop i en våning på Östermalm. - Foto: Stella Pictures, Janerik Henriksson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Björn Ulvaeus och Christina Sas har flyttat till lägenhet för 41 miljoner

Björn Ulvaeus och hans 27 år yngre flickvän Christina Sas har nu blivit sambos, och flyttat till en helt magnifik våning för hisnande 41 miljoner kronor.


Abba-legendaren Björn Ulvaeus, 77, och hans hustru Lena Ulvaeus, 73, gick skilda vägar i februari tidigare i år. Då hade de varit gifta i hela 41 år. 

I mars lämnade Björn sitt och hustruns tidigare hem i Djursholm för att istället flytta in till storstadens puls på exklusiva Östermalm.

Lena och Björn Ulvaeus skilde sig efter 41 år som gifta. Bildkälla: Stella Pictures.

Björn Ulvaeus och Christina Sas visade kärleken öppet

I somras stod det även klart att Björn hade träffat kärleken på nytt. I juli var det premiär för musikalen Pippi på Cirkus, och på plats var då Björn Ulvaeus med nya flickvännen Christina Sas, 50.

Björn Ulvaeus och Christina Sas. Bildkälla: Stella Pictures.

Runt halsen hade Christina ett guldhalsband med texten "Björn" – en väldigt romantisk gest som inte gick någon obemärkt förbi.

Björn Ulvaeus och Christina Sas kom hand i hand till premiären av Pippi på Cirkus. Bildkälla: Stella Pictures.

Danskan Christina Sas är född i Herning, Danmark, men innan flytten till Stockholm och Björn så bodde hon i Berlin där hon är produktchef på Universal music group.

Björn Ulvaeus kärlekslycka – sambo med Christina Sas i våning för 41 miljoner kronor

Våningen som Björn flyttade in i tidigare i år är inget litet kyffe. Det är tvärtom en magnifik sekelskiftesvåning i ett hus på Östermalm i Stockholm. 

Östermalm i Stockholm är en kändistät stadsdel. Här bor bland andra Bianca Ingrosso, Steffo Törnquist, Alex och Amanda Schulman och konstnären Helene Billgren. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

Huset, som uppfördes i slutet av 1800-talet, ritades av arkitekten Axel Kumlien. Han är känd för att även ha varit den arkitekt som låg bakom Grand Hotel i Stockholm.

Femstjärniga Grand Hotel slog upp portarna 1874. Den anrika byggnaden ritades av arkitekten Axel Kumlien. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Den otroliga våningen utgörs av fem rum uppdelade på över 250 kvadratmeter. Och inte var den gratis – lägenheten är idag värderad till över 41 miljoner kronor.

För bara några veckor sedan flyttade Christina in i våningen på Östermalm, så det är bara att gratulera till livet som sambo!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!