Björn Ulvaeus och flickvännen Christina Sas
Björn Ulvaeus och flickvännen Christina Sas på röda mattan ihop. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Romantiska detaljen i bilden på Björn Ulvaeus flickvän Christina Sas

Björn Ulvaeus, 77, och hans nya flickvän, den 28 år yngre Christina Sas dök upp på röda mattan hand i hand och poserade vant för fotograferna. Detaljen i bilden på paret är verkligen supersöt!


Tidigare i veckan var det premiär för "Pippi på Cirkus"-premiären på just Cirkus på Djurgården i Stockholm. På plats var Abba-stjärnan Björn Ulvaeus, 77, som är producent för uppsättningen. 

Men Björn, som är nyskild efter ett 41 års långt äktenskap med 72-åriga Lena Ulvaeus, dök inte upp ensam på röda mattan...

Vid sin sida hade Björn nämligen den nya flickvännen Christina Sas, 49. Den danska pinglan Christina Sas är född i Herning, men bor i Berlin. Där jobbar hon som produktchef på Universal Music Group, och hon har även jobbat med Abbas senaste album "Voyage".

Björn Ulvaeus och flickvännen Christina Sas. Bildkälla: Stella Pictures

Björn Ulvaeus och flickvännen Christina Sas på röda mattan ihop

Björn Ulvaeus nya flickvän Christina Sas, som är 28 år yngre än Björn, strålade på röda mattan och paret log glatt mot fotografer och svarade på pressens frågor om deras relation.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn till Hänt.

På festligheterna var Björn Ulvaeus klädd i en mörkblå kostym, och Christina kom i en läcker grön läderklänning och högklackade stövlar. 

Björn Ulvaeus och flickvännen Christina Sas strålade på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures

Christina Sas romantiska vink till Björn Ulvaeus

När det kommer till accessoarer valde Christina Sas ett par tonade solglasögon som andades 70-tal. Men det var vad som hängde kring hennes hals som verkligen väckte vår uppmärksamhet!

Christina Sas hade nämligen ett riktigt "Carrie"-halsband, liknande det som Sarah Jessica Parkers karaktär Carrie Bradshaw bär i "Sex and the City". 

Christina Sas bar en tunn guldkedja runt halsen...Bildkälla: Stella Pictures.

Men texten på Christinas guldhalsband löd "Björn" som en liten hyllning till den nya pojkvännen.

Christina Sas hyllar pojkvännen Björn Ulvaeus med ett romantiskt halsband. Bildkälla: Stella Pictures.

Så romantiskt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!