Nicci Hernestig har klivit in som "Häxjägare" i Paradise-huset
Nicci Hernestig har klivit in som "Häxjägare" i Paradise-huset

Nicci Hernestig om kritiken: "Att ligga med flera i tv är ingen chock längre"

Ett välkänt ansikte har klivit in i Paradise. Vi har haffat den nya karismatiska häxjägaren och tagit tempen på henne!


Under avsnitt 21 av Paradise så gjorde en välkänd filur entré som "Häxjägare". 

Nicci Hernestig, 23, är en välkänd influencer med 120 000 följare på Instagram. Något som resulterade i att även deltagarna hajade till när de såg henne, och de flesta kände igen henne sedan tidigare. 

Nu är spelet igång för Nicci, så vi på Nyheter24 bestämde oss för att checka läget med denna influencerböna. 

Hur känns det att komma in i huset?

– Det kändes väldigt spännande att komma in i huset, framförallt för att träffa alla nya människor och se hur de har tänkt kring årets nya koncept. 

Vad tycker du om det nya konceptet och den kritik den mött?

– Jag ser inget speciellt med kritiken, jag är ganska van vid att folk har åsikter och det är inget som tar på mig. Folk får tycka och tänka vad de vill. Jag själv tycker att dessa ändringar är otroligt bra på många sätt! Det blir ingen press att man måste stå med en kille, och du får helt plötsligt möjlighet att spela med alla vilket gör att spelplanen blir betydligt större, och helt plötsligt blir det väldigt mycket mer spel denna säsong. 

Hon fortsätter:

– Att ligga med flera i tv är inget chockande längre, utan det måste bli en fyrkant eller något liknande innan någon ens höjer på ögonbrynen - om ens då. Synen på sex och hur dåligt vi kan behandla varandra har normaliserats. Därför tycker jag det är coolt att våga ändra ett faktiskt fungerande koncept, och göra om allt trots att man vet vad som drar publik egentligen. 

Vad var dina vänners och familjs reaktioner på din medverkan?

– Mina vänner och familj har alltid varit stöttande med mina val och beslut, så de tycker bara att det är roligt att jag gör något nytt. Speciellt när de fick höra att det var ett nytt koncept, de förstod att jag aldrig hade varit med annars.

Hur har dina följare reagerat på din medverkan?

– Mina följare har bara reagerat bra tycker jag på mina sociala medier. Framför allt på min twitch, där är de väldigt stöttande och nyfikna på ett roligt och fint sätt. På Twitch får de även lära känna mig på ett annat sätt, vilket jag tror att de uppskattar och så får de se att jag är en schysst tjej även i olika miljöer.

Är du nöjd med din medverkan? 

– Jag är otroligt nöjd med min medverkan! Jag är mig själv och kände inte att jag påverkades och blev förändrad, men självklart var det jobbigt att bo med främlingar till en början, och att ha kameror runt sig hela tiden. Men ser verkligen detta som ytterligare en erfarenhet i livet som hjälper mig i min personliga utveckling. 

Lycka till, Nicci!

Har Nicci Herestig varit med i ett program innan?

Nej! Nicci Hernestig har inte varit med i något program innan. 

Nicci Hernestigs två ex: Ben Mitkus och Mathias Guss

2018 blev Nicci tillsammans med Ben Mitkus, och snart hade de flyttat ihop. Men efter 7 månader valde Nicci att avsluta relationen. Något som gav upphov till en hatstorm mot Nicci.

Något som vi rapporterade om när det begav sig

Nicci träffade sedan Love Island-deltagaren Mathias Guss samma år. Deras kärlek höll i två och ett halvt år, innan de 2021 gick skilda vägar. 

2017 hade Nicci en romans med Marcelo Peña

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!