Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ben Mitkus ryter ifrån – efter fruktansvärda dödshoten mot Nicci Hernestig

- 25/09/2018, 12:03 -

Efter att Nicci Hernestig gjort slut med Ben Mitkus har hennes kommentarsfält fyllts till bredden med hat och hot. "De kallar mig hora och säger att jag förtjänar att dö".

Det var under söndagen som en förkrossad Ben Mitkus gick ut på sina sociala medier och berättade att han blivit dumpad av Nicci Hernestig. Ben och Nicci har varit tillsammans sen januari det här året och under året har de flitigt synts tillsammans i sina Youtubevideos. 

Ben Mitkus
"Dagen jag aldrig trodde skulle komma kom idag. Förlåt om jag kommer vara frånvarande ett tag nu men jag är helt förstörd. Vi hörs när vi hörs", skrev Ben under den tomma bilden. Bildkälla: Ben Mitkus Instagram
Nicci och Ben har varit tillsammans sedan Januari i år. Bildkälla: Ben Mitkus Instagram

Då Ben varit så ofantligt stor på sina sociala medier var det redan i början elaka tungor påstod att Nicci endast var tillsammans med ben för att få följare på Youtube och Instagram, men det var någonting som paret snabbt slog tillbaka på. 

Möttes av hatstorm 

Krossade hjärtan och breakups är aldrig roligt, och i detta fall tycker man såklart synd om både Ben och Nicci. Men det som skulle komma att bli betydligt mycket värre än hjärtesorgen var harstormen mot Nicci. På sin instagram svämmar nu hennes kommentarsfält över av vidriga hat och hot-kommentarer från Bens fans som bland annat skriver att hon är en ”hora” och att hon ”förtjänar att dö”. 

Nicci Hernestig
Nicci berättar om hatet på sin blogg. Bildkälla: Nicci Hernestig Instagram

”Jag och Ben har som vuxna människor suttit och pratat och så kom det här beslutet fram, vad är det då som gör mig till en HORA, golddigger, att jag ska gå och dö eller ta livet av mig eller att jag kommer få stryk om dom möter mig ute och en massa annat. Jag är vidrig, äcklig och jag borde inte finnas och flera undrar hur min mamma känner över att ha fött en horunge", skriver Nicci på sin blogg.

Men nu har Ben valt att gå ut och säga åt sina fans på skarpen att de måste sluta upp med hatet och att han känner sig besviken på sina egna följare. 

Ben Mitkus värjar till fansen
Ben skrev på sin Instagram att han är mycket besviken på sina fans. Bildkälla: Ben Mitkus Instagram

Nicci skriver nu att hon hoppas att föräldrar i fortsättningen försöker att ha bättre koll på vad deras barn gör på nätet. 

"Min önskan är att alla går ihop och säger att det inte är okej nånstans och jag hoppas alla föräldrar kollar sina barn vad dom gör på nätet och så eftersom vissa saker som sägs är vidriga. Förstår ens nån vad det kan ge för konsekvenser?", skriver hon.