Ben Mitkus ryter ifrån – efter fruktansvärda dödshoten mot Nicci Hernestig

Efter att Nicci Hernestig gjort slut med Ben Mitkus har hennes kommentarsfält fyllts till bredden med hat och hot. "De kallar mig hora och säger att jag förtjänar att dö".


Det var under söndagen som en förkrossad Ben Mitkus gick ut på sina sociala medier och berättade att han blivit dumpad av Nicci Hernestig. Ben och Nicci har varit tillsammans sen januari det här året och under året har de flitigt synts tillsammans i sina Youtubevideos. 

"Dagen jag aldrig trodde skulle komma kom idag. Förlåt om jag kommer vara frånvarande ett tag nu men jag är helt förstörd. Vi hörs när vi hörs", skrev Ben under den tomma bilden. Bildkälla: Ben Mitkus Instagram
Nicci och Ben har varit tillsammans sedan Januari i år. Bildkälla: Ben Mitkus Instagram

Då Ben varit så ofantligt stor på sina sociala medier var det redan i början elaka tungor påstod att Nicci endast var tillsammans med ben för att få följare på Youtube och Instagram, men det var någonting som paret snabbt slog tillbaka på. 

Möttes av hatstorm 

Krossade hjärtan och breakups är aldrig roligt, och i detta fall tycker man såklart synd om både Ben och Nicci. Men det som skulle komma att bli betydligt mycket värre än hjärtesorgen var harstormen mot Nicci. På sin instagram svämmar nu hennes kommentarsfält över av vidriga hat och hot-kommentarer från Bens fans som bland annat skriver att hon är en ”hora” och att hon ”förtjänar att dö”. 

Nicci berättar om hatet på sin blogg. Bildkälla: Nicci Hernestig Instagram

”Jag och Ben har som vuxna människor suttit och pratat och så kom det här beslutet fram, vad är det då som gör mig till en HORA, golddigger, att jag ska gå och dö eller ta livet av mig eller att jag kommer få stryk om dom möter mig ute och en massa annat. Jag är vidrig, äcklig och jag borde inte finnas och flera undrar hur min mamma känner över att ha fött en horunge", skriver Nicci på sin blogg.

Men nu har Ben valt att gå ut och säga åt sina fans på skarpen att de måste sluta upp med hatet och att han känner sig besviken på sina egna följare. 

Ben skrev på sin Instagram att han är mycket besviken på sina fans. Bildkälla: Ben Mitkus Instagram

Nicci skriver nu att hon hoppas att föräldrar i fortsättningen försöker att ha bättre koll på vad deras barn gör på nätet. 

"Min önskan är att alla går ihop och säger att det inte är okej nånstans och jag hoppas alla föräldrar kollar sina barn vad dom gör på nätet och så eftersom vissa saker som sägs är vidriga. Förstår ens nån vad det kan ge för konsekvenser?", skriver hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.