Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam bemöter kritiken i podden. - Foto: Anders Wiklund/TT och Henrik Montgomery/TT

Pernilla Wahlgren möts av kritik från lyssnarna efter orden i podden

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam pratar i senaste avsnittet av podden "Wahlgren & Wistam" om den oväntade kritiken.


Under senaste åren har vi fått ta del av Pernilla Wahlgren, 55, i flera olika kanaler. Vi får se henne i hennes egna dokusåpa “Wahlgrens Värld”, i hennes podd “Wahlgren & Wistam” och är just nu också aktuell i föreställningen “Peter Pan går åt helvete”.

Podden Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam, 56, har i åtta år levererat ett poddavsnitt i veckan. I avsnitten får vi höra om kvinnornas liv och följa med dem på deras olika upplevelser. Men i veckans avsnitt delar podd-doun med sig av kritik de har fått från sina lyssnare.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har haft podden ihop i åtta år. Bildkälla: Stella Pictures

Wahlgren & Wistam får kritik

Sofia berättar att podden brukar få meddelande från sina lyssnare på Instagram, där de oftast visar uppskattning till poddens innehåll. Men i veckans avsnitt läser Sofia upp ett meddelande från en missnöjd lyssnare.

Lyssnaren unnar båda att ha det bra och tycker att podden bidrar med "en perfekt blandning av flams, trams och allvar", men det finns saker som gör lyssnaren upprörd. 

– Podden och Wahlgrens värld har blivit lite mindre intressanta att följa sen allt blev så lyckat och framgångsrikt. Det är inte menat som kritik egentligen, jag vet att ni har haft er beskärda del av tuffa tider men det är bara så det känns, återberättar Sofia i podden.

Vidare fortsätter Sofia att läsa upp att lyssnaren upplever att det är svårare att identifiera sig med att alla barnen är fantastiska, att sexlivet är på topp och husköpen som genomförs.

– Det är klart att ni inte kan eller vill ändra på era liv till det sämre, det är såklart kul för er. Men det är faktiskt tråkigt att titta på och höra om, avslutar Sofia med ett skratt.

Pernilla Wahlgrens reaktion på kritiken

Sofia och Pernilla börjar förklara att det såklart inte går att ändra på deras liv och att det är inte så svart och vitt. Pernilla berättar att det är inte så lätt göra alla nöjda och att hon mötte även kritik när bråk i familjen visades på "Wahlgrens Värld".

– Samtidigt minns jag att när det var som jobbigast när vi delade med oss av det så var det många som sa “vi kan inte titta på er för att jag mår så dåligt när ni bråkar så där”, så man kan ju tydligen aldrig göra folk nöjda, säger Pernilla. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!