Farah Abadi
Farah Abadi har nu raderat nästan alla bilder på sin sambo. - Foto: Johan Nilsson/TT Bild, Nils Petter Nilsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Farah Abadi har tagit bort alla bilder på sambon Johan

Farah Abadi och sambon Johan har varit ett par sedan 2015 och har två barn tillsammans. Men på Instagram lyser han nu med sin frånvaro. Farah har nämligen tagit bort alla bilder på sin pojkvän.


Farah Abadi, 35, är programledaren som onekligen har skapat engagemang ute i stugorna. Tillsammans med komikern Jesper Rönndahl leder Farah årets upplaga av Melodifestivalen, och det var nog längesedan som ett programledarpar skapade så starka reaktioner.

Farah Abadi och Jesper Rönndahl leder årets Melodifestival. Bildkälla: Nils Petter Nilsson/TT Bild

Både Farah och Jesper har mötts av massiv kritik för sina insatser som programledare, och flera tittare har även rasat mot det manus som duon följer. En del har till och med gått så långt som att kalla det för mobbning. Det har fått Farah att sätta ner foten – något du kan läsa mer om här.

Även kända profiler som Sofia Wistam, Mark Levengood och Pekka Heino har gått ut med massiv kritik mot Farah och Jesper.

– Jag blir irriterad på programledarna som...Det känns som ett megabarnprogram. Det blir inge bra. Dom står där med sina kort (manuskort, reds. anm). Dom har 3-10 rader. Det måste man kunna lära sig utantill. Man behöver inte stå och titta ner i korten 30 gånger. Gör ditt lilla jobb liksom, sa Sofia Wistam i podden "Wahlgren & Wistam".

Sofia Wistam tycker att Farah Abadi och Jesper Rönndahl borde lärt sig manuset utantill. Bildkälla: Adam Ihse/TT Bild

"Trams. Bara trams. Ingen som helst substans. I Sveriges största underhållningsprogram. Ofattbart", skrev Pekka Heino om Farah och Jesper.

Farah verkar ta kritiken med en klackspark, och på Instagram la hon ut ett inlägg från en följare som hyllade hennes svar till Pekka Heino.

Även Farah Abadis känga mot Zlatan har blivit omdiskuterad – det kan du läsa mer om här.

Farah Abadi har tagit bort (nästan) alla bilder på sambon Johan

Farah Abadi har inte bara mötts av kritik för sin insats som programledare. I kommentarsfältet på Instagram möts hon av mycket kärlek, hyllningar och pepp från sina trogna följare.

På Instagram har Farah över 65 000 följare, och där uppdaterar hon om sitt liv med både jobb och familjeliv. Farahs sambo Johan jobbar som polis, och i en intervju med Aftonbladet berättade hon nyligen mer om honom.

Farah Abadi var nyskild från sin tidigare make när hon träffade sin sambo på krogen i Malm. Bildkälla: Stella Pictures.

– Han är "Tunna blå linjen" på riktigt, sa Farah till Aftonbladet då.

Farah och Johan blev ett par 2015, och har två barn tillsammans.

– Vi träffades på krogen i Malmö när jag var nyskild. Först var det trevligt, sedan blev det kärlek, har Farah berättat i en intervju med Amelia.

Under åren har Farah varit sparsmakad med att dela av sig av bilder på sin sambo, men på både Instagram Story och i sitt flöde har han synts på en handfull bilder.

Men det är nu ett minne blott – för bara några dagar bestämde sig nämligen Farah för att radera alla bilder – förutom en – av sambon på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!