Farah Abadi
Farah Abadi är aktuell som programledare för Melodifestivalen. - Foto: Farah Abadi

Farah Abadi visar upp kärleken Johan: "Godmorgon världen..."

Farah Abadi brukar inte bomba sociala medier med bilder på pojkvännen Johan, men då och då får hon feeling...


Farah Abadi, 35, är programledaren som just nu tar Sverige med storm och inte lämnar någon oberörd. Tillsammans med komikern Jesper Rönndahl leder hon årets upplaga av Melodifestivalen, och duon har mötts av både ris och ros från tittarna.

På Melodifestivalens officiella Instagram har flera tittare i princip krävt att programledarna ska bytas ut, och manuset som Farah och Jesper går efter kritiseras och har kallats för mobbning. 

Farah Abadi och Jesper Rönndahl leder årets Melodifestival. Bildkälla: Nils Petter Nilsson/TT Bild

Även i kommentarsfältet på Farahs Instagram så har kommentarer trillat in om det som tittarna uppfattar som mobbning i rutan.

Tidigare i veckan valde Farah att bemöta kritiken, och hon hamnade i en het debatt med en följare som slutade med att Farah satte ner foten rejält.

Som om inte det vore nog så möttes Farah av massiv kritik från fotbollsfans som såg rött när hon valde att säga ett och annat om Zlatan Ibrahimovic.

Farah Abadi och polisen Johan är sambos

Men när det stormar i karriären så har Farah alltid en trygg famn att landa i – nämligen sambon Johan

Då Johan jobbar som polis så är Farah ganska sparsam med information om sin pojkvän, men det vi vet är att paret har två barn tillsammans. De heter Zackarias och Juni. Hela familjen bor i ett parhus i Klagshamn utanför Malmö.

Farah Abadis sambo Johan i Göteborg. Bildkälla: Instagram/farah.abadii
Farah Abadis sambo Johan med sonen Zacke. Bildkälla: Instagram/farah.abadii

I en intervju med Damernas Värld så har Farah berättat hur hon och Johan får vardagslivet att gå ihop. När Farah var med i "På spåret" så var Johan på plats i ett närliggande konferensrum så att Farah kunde amma i pauserna. Under Mello körde paret med förbeställda matkassar och städhjälp, skriver Damernas Värld.

På Instagram har Farah genom åren då och då lagt ut bilder på sambon Johan, och till en bild på sonen Zacke och Johan skrev hon "Mina bästa killar".

Fint!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!