Zlatan och Farah Abadi
Farah Abadi gick till attack mot Zlatan. - Foto: AP Photo/Luca Bruno/TT Bild, Nils Petter Nilsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Det skrev Farah Abadi till Zlatan efter hatstormen

Farah Abadi gick till attack mot Zlatan Ibrahimovic och sa att hon hade velat vara med och festat när Zlatan-statyn vandaliserades i Malmö.


I lördags var det dags för den tredje deltävlingen av Melodifestivalen, som gick av stapeln i Lidköping. Till final gick Marcus och Martinus och Paul Rey. Till semifinal gick även Melanie Wehbe och Nordman

I presentationsmomentet av den norska duon så frågade de Farah om hon gillar Zlatan – och Farah svarade då snabbt "Nej".

Farah Abadi är inget fan av Zlatan. Bildkälla: SVT

I en intervju med Aftonbladet utvecklade Farah sin kritik mot Zlatan.

– Jag gillar inte någon fotbollsspelare, jag känner inget för fotboll. Det finns, det är en sport. Det finns tennisspelare... det gäller alla som håller på med sport. Jag känner honom inte, jag tycker inte om honom, sa Farah.

Farah sa även att hon hade mer känslor för olika mataffärer än vad hon har för sportstjärnor, och när Jesper Rönndahl skämtar om att Farah skulle ha varit med och vandaliserat Zlatan-statyn i Malmö säger att hon att hon hade "velat vara med" och att det kändes som en "rolig fest".

Zlatan-statyn i Malmö vandaliserades flera gånger. Bildkälla: Johan Nilsson/TT Bild
Farah Abadi och Jesper Rönndahl leder årets Melodifestival. Bildkälla: Nils Petter Nilsson/TT Bild

Farah Abadi möts av kritik efter orden om Zlatan

I kommentarsfältet på Instagram har Farah nu mötts av hårda ord från de som tycker att det är lågt av Farah att gå till attack mot Zlatan. 

Zlatan. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Farah gick då in i kommentarsfältet och svarade på kritiken hon fick.

"Jag gjorde mig inte rolig eller populär på någon annans bekostnad. Jag hatar inte honom. Jag känner inte honom, jag sa bara att jag inte tycker om honom. Det måste väl ändå vara helt ok", svarade Farah då.

Farah Abadi möttes av kritik efter sitt uttalande om Zlatan. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Under söndagskvällen la Farah ut ett inlägg på Instagram där hon skrev "Tack Lidköping och förlåt Zlatan!" följt av ett par rosa hjärtan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!