Paolo Roberto
Paolo Roberto nobbade Robinson. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT Bild. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto blev tillfrågad att vara med i Robinson: "Jag har..."

Paolo Roberto såg vi som programledare för Robinson i flera säsonger. Nu avslöjar Paolo Roberto att han har blivit tillfrågad att vara med som deltagare.


Innan Paolo Roberto, 54, greps för sexköp våren 2020 så var han en av Sveriges mest anlitade programledare. För många svenskar ute i stugorna blev han synonym med både "Farmen" och "Robinson".

Efter sexköpsskandalen så fick Paolo Roberto sparken från alla sina tv-jobb, och även uppdragen han hade för radio gick upp i rök.

Utöver det så klippte även matmärket Paolos med Paolo genom att köpa ut honom för 126 kronor.

Idag jobbar Paolo Roberto som personlig tränare i Nacka. Han har också startat ett nytt matmärke, och driver en podd.

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff

I veckan gästade Paolo Roberto podden TV-fabriken som drivs av Fredrik Ralstrand. Avsnittet har väckt stor uppmärksamhet, bland annat då Paolo Roberto berättade vad han egentligen tyckte om den omtalade intervjun han gjorde med Jenny Strömstedt.

Paolo Roberto om intervjun med Jenny Strömstedt: "Vilka jävla..."

Paolo Roberto intervjuades av Jenny Strömstedt i TV4. Bildkälla: TV4

I samma avsnitt riktade han även en känga till programledaren Linda Lindorrff, som han kallade för "jävla skitstövel". Detta då hon enligt Paolo Roberto har rykte om sig i branschen att vara divig.

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff: "En jävla skitstövel – alla vet det"

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff. Bildkälla: Stella Pictures.

I TV-fabriken berättar Paolo Roberto flera anekdoter från sina år med Robinson, och Fredrik Ralstrand frågar då Paolo om han inte skulle kunna tänka sig att ställa upp i Robinson som deltagare – och då avslöjar Paolo att han faktiskt fått frågan.

Paolo Roberto och deltagarna i Robinson – Revanschen år 2012. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Men den som hade hoppats på få se Paolo göra upp eldar och äta kokosnötter i Robinson får nog tänka om. I TV-fabriken berättar Paolo Roberto mer om anledningen till att han nobbade Robinson.

Paolo Roberto berättar varför han tackade nej till Robinson: "Bantat hela fucking livet"

– Nej. Jag har sysslat hela mitt liv med att tävla i kampsport. Jag har bantat hela fucking livet för att hålla mina viktklasser. Min första VM-fight bröt jag käken, näsan, revben utslaget, en tand utslagen. Så jag har testat mig själv. Jag har inget sånt att bevisa längre. Men jag förstår att folk gillar det, säger Paolo Roberto.

Han fortsätter:

– Jag fick frågan för länge, länge sedan när jag precis slutat med boxningen. Det var när Robban (Aschberg, reds. anm) var programledare.

Ralstrand frågar om inte Paolo ändå skulle kicka igång på utmaningen att vinna, och ställa upp som deltagare.

– Nej, den delen av mitt liv är klar. Jag vill göra andra saker med mitt liv. Hela den här krigardelen av livet har jag gjort, säger Paolo Roberto.

Här kan du läsa mer om Paolo Roberto – hans karriär, kärlekslivet, pengarna och skandalen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!