Paolo Roberto och Linda Lindorff
Paolo Roberto går till hård attack mot Linda Lindorff. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff: "En jävla skitstövel – alla vet det"

Paolo Roberto går till hård attack mot Linda Lindorff som han vikarierade för i både Robinson och Farmen. – Hon är en jävla skitstövel, säger Paolo Roberto.


Innan Paolo Roberto, 54, greps för ett uppmärksammat sexköp våren 2020 så hade han en strålande karriär som programledare. 

Genom åren ledde Paolo bland annat program som Robinson och Farmen. Under sin tv-karriär var Paolo dessutom vikare för Linda Lindorff vid två tillfällen, dels i Robinson och sedan i Farmen.

Paolo Roberto och deltagarna i Robinson – Revanschen år 2012. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Hans inhopp visade sig vara lyckade, då han år 2014 tog över Farmen efter Linda.

Paolo Roberto gästar det senaste avsnittet av podden TV-fabriken som görs av Fredrik Ralstrand, och där berättar Paolo mer om sin tid som programledare, och han riktar även en rejäl känga till Linda Lindorff.

– Programledare är ju pinsamt lite jobb. Jag hör en del programledare som gnäller. Du gör ju ingenting. På riktigt. Dom skjutsar ut dig. Du lär dig dina fyra meningar du ska säga. Du säger dom. Och sen fakturerar du jättemycket pengar. Jämförelsevis med andra programledare som har lett det där programmet så var jag rätt populär, berättar Paolo Roberto om tiden i Robinson.

Paolo Roberto som programledare för Farmen år 2015. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff: "Det vet alla i branschen"

Paolo förklarar att han under Robinson-inspelningarna alltid hjälpte till med både stort och smått, och när utrustning och annat skulle lastas var han framme och hjälpte till. Något som inte var självklart för alla programledare, menar Paolo Roberto.

– Så gör en normal människa, men så gör ju tydligen inte en del programledare, säger Paolo Roberto i TV-fabriken.

Programledaren Fredrik Ralstrand frågar då om Robert Aschberg – som var programledare för Robinson under 2004 och 2005 – skulle ha hjälpt till eller inte.

Hur Aschberg funkade under inspelningarna vet inte Paolo, men han går till hård attack mot sin föregångare Linda Lindorff som han kallar för "jävla skitstövel".

Paolo Roberto till attack mot Linda Lindorff. Bildkälla: Stella Pictures.

– Programledaren som var innan mig var rätt…ska jag vara riktigt ärlig så…Det vet alla i branschen. Hon är en jävla skitstövel. Hon kan låta teamet…Jag kan inte svära på att det är så här, men så här är det berättat för mig av många som har jobbat med henne, för jag har ju inte varit där själv. Hon kan åka iväg och käka lunch när teamet sitter kvar. Hon kan inte äta teamets mat utan hon måste åka in och käka, säger Paolo Roberto i TV-fabriken.

– En liten diva?, frågar då Ralstrand.

– Big time, säger då Paolo.

Paolo Roberto tycker att Linda Lindorff är en "diva". Bildkälla: Stella Pictures.

Fredrik Ralstrand bjuder in Linda Lindorff till TV-fabriken

Ralstrand säger att Linda inte är på plats och kan försvara sig, men att om hon hör Paolos anklagelser så är hon hemskt välkommen att gästa podden för att bemöta de "illvilliga ryktena".

– Ja, vi hoppas att hon är en fin människa och alla som har jobbat med henne ljuger för mig, säger Paolo Roberto i podden. 

Här kan du läsa mer om Paolo Roberto – hans kärleksliv, karriären och sexköpsskandalen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!