Paolo Roberto
Paolo Roberto har blivit utköpt av Paolos – för 126 kronor. - Foto: Stella Pictures, Paolos

Paolo Roberto utköpt från "Paolos" – för 126 kronor

Paolo Roberto har nu blivit utköpt från livsmedelsmärket Paolos. För det fick han 126 kronor. Nu står det även klart att Paolos ex-hustru Lena Arrelöv bryter allt samarbete med Paolo.


Den 15 maj slog Norrmalmspolisen och människohandelsgruppen vid polisens nationella operativa avdelning till med en razzia. Utanför en lägenhet på den exklusiva adressen Grevgatan 10 på Östermalm i Stockholm så greps Paolo Roberto, 51. 

Detta då han köpt sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder". Paolo betalade 1 500 kronor till kvinnan.

Paolo kan ha gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt, något som nu ska utredas av åklagare. Det är ett brott vars maxstraff är fyra års fängelse.

Under de fem dagar som har gått så har Paolo Roberto fått sparken från i princip alla sina jobb. Han fick sparken från TV4 och radiokanalen Rix FM bröt samarbetet.

Paolo Roberto har i princip förlorat alla sina jobb. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

K-Rauta har avslutat sin kampanj med Paolo, och även hotellet Körunda Golf- och konferenshotell har stoppat allt samarbete med Paolo.

Även den exklusiva herrklubb där Paolo Roberto har varit minoritetsägare har beslutat sig för att porta Paolo och bryta samarbetet. 

"Trodde inte att det var sant"

Evanoff Group AB är det bolag som står bakom varumärket Paolos. De är kända för pasta, pizzor, olivoljor och annan italiensk mat. Paolo Roberto har varit ansiktet utåt för märket och ägt aktier i ett dotterbolag till Evanoff Group, skriver Aftonbladet.

Redan dagen efter att Paolo har gripits så beslutade Evanoff Group att alla band till Paolo skulle klippas. Under helgen har sociala medier fyllts av bilder som visar hur Paolos produkter reas ut i mataffärer över hela Sverige. 

I en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt så erkände Paolo Roberto att han har köpt sex. Bildkälla: TV4

Dani Evanoff är vd för Evanoff och för Aftonbladet berättar han att Paolo blev utköpt för 126 kronor. Paolo hade 126 stamaktier och fick en krona per aktie.

Paolos sexköp påverkar hela bolaget och Dani berättar att han känner ilska då många drabbas av det Paolo har gjort sig skyldig till.

– Jag trodde inte att det var sant när jag fick höra vad som hänt. Vi var alla chockade och besvikna, säger Dani Evanoff till Aftonbladet.

Även ex-hustrun Lena Arrelöv klipper med Paolo

Paolo Robertos ex-fru Lena Arrelöv är styrelseledamot och ordförande i Paolos bolag Punch Drunk Entertainment. 

Paolo Roberto och Lena Arrelöv har fortsatt att jobba tillsammans sedan sin skilsmässa år 2012. Nu bryter även hon allt samarbete med ex-maken. Bildkälla: Stella Pictures.

Efter skilsmässan år 2012 har Paolo och Lena jobbat tillsammans och hon har varit involverad i två av Paolos bolag. Men även hon bryter nu med Paolo.

I ett sms till Aftonbladet skriver Arrelöv att hon håller på att avsluta samarbetet med Paolo.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!