Kylie Jenner och Timothée Chalamet
Kylie Jenner och Timothée Chalamet ryktas vara ett par. - Foto: Instagram/kyliejenner, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Fansen i chock efter nyheten om Kylie Jenner och Timothée Chalamet: "Vad fan händer?!"

Kylie Jenner och Timothée Chalamet ryktas vara ett par – och enligt källor till Deuxmoi ska de ha träffats sedan i januari. Läs mer här på Nyheter24.


Kylie Jenner, 25, och Timothée Chalamet, 27, uppges dejta varandra – ett rykte som de senaste dagarna har hållit på att knäcka internet totalt.

Kylie Jenner ryktas nu vara ihop med Hollywoodstjärnan Timothée Chalamet. Bildkälla: Stella Pictures.
Timothée Chalamet har vi bland annat sett i storfilmen "Dune". Bildkälla: Stella Pictures.

På sociala medier har Kylie och Tims fans minst sagt blivit chockade av ryktet, och en del menar att Kylie och Tim skulle vara ett fantastiskt par, medan andra tror att det är ett rykte som är startat av Kylies mamma Kris Jenner, för att flytta fokus från det drev som pågått mot Kylie och Hailey Bieber.  

Mer om vad som har hänt mellan Kylie Jenner, Hailey Bieber och Selena Gomez kan du läsa här.

"Kylie Jenner och Timothée Chalamet har dejtat sedan i januari"

Instagramkontot Deuxmoi har över en miljon följare, och de får dagligen in skvaller och tips som ofta har visat sig stämma. 

Bland annat var de först med att rapportera om när Leonardo DiCaprio dejtade Gigi Hadid. De var även först med nyheten om att Phoebe Dynevor och Pete Davidson var ett par.

Timothée Chalamet. Bildkälla: Vianney Le Caer/Invision/AP/TT Bild

Deuxmoi har nu fått in flera vittnesmål från följare som menar att de sedan i januari vetat om att Kylie och Timothée Chalamet är ett par. 

Ett annat ögonvittne hävdar att hen såg Timothée  på ett flyg till Turks- och Caicos-öarna i Västindien vid samma tid som Kylie var där på semester.

Kylie Jenner och Timothée kan ha semestrat ihop, tror ett ögonvittne. Bildkälla: Stella Pictures.

Amerikanska Page Six har sökt representanter för både Kylie och Timothée som ännu inte har återkommit.

De är Timothée Chalamets kända ex-flickvänner

Kylie Jenner har tidigare varit tillsammans med rapstjärnan Tyga, och nu senast med rapparen Travis Scott som hon har två barn tillsammans med.

Kylie Jenner och Travis Scott har två barn tillsammans. Dottern Stormi och sonen Aire Webster. Bildkälla: Stella Pictures.

Timothée Chalamet har tidigare varit tillsammans med Madonnas dotter Lourdes Leon, Johnny Depps och Vanessa Paradis dotter Lily Rose-Depp och artisten Eiza González.

Lily Rose-Depp och Timothée Chalamet har tidigare varit ett par. Bildkälla: Stella Pictures.
Här kan du läsa mer om Kylie Jenner – hennes skönhetsoperationer, skandaler och miljarderna.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!