Margaux Dietz
Margaux Dietz tycks vara på en väldigt bra plats i livet just nu. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det ska Margaux Dietz göra nu: "Lyckligare än någonsin"

Margaux Dietz har lämnat skandalerna bakom sig och är redo för nästa kapitel i sitt liv. Nu berättar Margaux Dietz vad som kommer att hända framöver.


Margaux Dietz, 32, har hamnat i hetluften ett antal gånger under sin karriär. En av de mest uppmärksammade händelserna var när hon filmade en video i sitt trapphus där en blodig och blåslagen man låg utanför hennes dörr.

Margaux Dietz trappvideo möttes genast av massiv kritik.

Margaux Dietz festade med blackface

Efter den berömda "trappvideon" möttes Margaux av massiv kritik från flera håll, och hon förlorade nästan alla sina samarbetspartners.

Bara några veckor efter att trappvideon släppts, så kunde Nyheter24 avslöja att Margaux hade festat med blackface på en fest år 2009.

Margaux Dietz med blackface på en fest år 2009.
Margaux Dietz festade med blackface på en fest i Saltstjöbaden.

Kort efter det avslöjade Expressen att Margaux i samband med blackface-festen även hade använt n-ordet.

Efter skandalerna intervjuades Margaux Dietz av Nyheter24 och berättade mer om hur det kändes att vara mitt i ett drev. Hon kommenterade även ett rykte om henne och Ebba Busch – det kan du läsa mer om här.

Margaux Dietz. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Margaux Dietz: "Lyckligare än någonsin"

Den senaste tiden tycks stormen ha lagt sig kring Margaux Dietz, och på Instagram har hon nu uppdaterat med ett helg gäng fantastiska bilder från en riktig lyxsemester där hon har ätit god mat, solat och badat med vänner.

Semestern i Marbella tycks göra Margaux gott, för på Instagram berättar hon nu om glädjen hon känner, och vad hon planerar att göra i framtiden.

"Är nog lyckligare än vad jag någonsin varit i livet. Känner att allt är möjligt. Att det finns så mycket jag vill göra, människor jag vill träffa. Vill verkligen fokusera framåt på att fortsätta må bra och sprida det vidare till er", skrev hon.

Margaux Dietz berättade vad hon ska göra i framtiden. Bildkälla: Instagram/margauxdietz

Härligt!

Här kan du läsa mer om Margaux Dietz – hennes skandaler, kärlekslivet, familjen och pengarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!