Kylie Jenner
Kylie Jenner ser ut såhär idag. - Foto: Stella Pictures, Instagram/kyliejenner. Bilden är ett montage.

Efter alla år – nu erkänner Kylie Jenner vilka skönhetsoperationer hon gjort

Kylie Jenners utseende har förändrats en hel del genom åren, och det har länge ryktats att hon ska ha gjort flera skönhetsingrepp. Nu kommenterar Kylie ryktena.


Flera bröstförstoringar och rumpförstoringar. Näsoperationer, kindförminskning, Botox och en hel del fillers i läppar och haka. Kylie Jenner började med sina skönhetsingrepp redan när hon var 17 år gammal.

Kylie Jenner före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

När skönhetstidningen The Skincare Edit jämförde bilder på Kylie då och nu så intervjuade de plastikkirurgen Charles S. Lee, som efter att ha tittat på före och efter-bilderna drog sina slutsatser.

– Jag tror att hon har slipat ner sin haka, tagit bort sitt "buccal fat" (fettkuddar i kinderna), lyft sin tinning och gjort sin näsa smalare med en näsoperation, och sen gjort fillers i läpparna, sa han då.

Kylie Jenner säger att det är en missuppfattning om henne att hon skulle ha gjort så många operationer. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Utöver de påstådda ingreppen i ansiktet så ser det även ut som att Kylies rumpa och bröst har växt och växt de senaste åren.

Kylie Jenner före sin påstådda BBL (Brazilian Butt lift) och bröstförstoring. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Men själv har Kylie alltid hävdat att hennes förändrade utseende endast har att göra med puberteten och fillers i läpparna.

Så här ser Kylie Jenner ut idag. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kylie Jenners ord om skönhetsoperationerna

I en ny intervju med magasinet Homme Girls så lägger nu Kylie korten på bordet, och berättar nu mer om de påstådda skönhetsingreppen. Och hennes svar har inte mottagits väl av fansen...

– Jag tror att en stor missuppfattning om mig är att jag har gjort så mycket operationer i mitt ansikte, och att jag skulle vara någon osäker människa, men jag var aldrig det, säger Kylie till tidningen, skriver Page Six.

Kylie Jenner säger att läppfillers är "det bästa hon gjort" och att det inte är något hon ångrar.

Kylie Jenners påstående till tidningen hånas nu rejält av fansen som inte tror en sekund på hennes ord, och på sociala medier så slår skämten som spön i backen.


Här kan du läsa mer om Kylie Jenner och familjen Jenner-Kardashian.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!