Khloé Kardashian
Khloé Kardashian berättar nu om hemligheten bakom sin kända rumpa. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian avslöjar hur hon fick sin rumpa: "Ringde honom igen..."

Khloé Kardashian har miljontals följare på Instagram och paparazzifotograferas nog mer än de flesta kändisar. Något som en majoritet av hennes fans är nyfikna på är hur hur hon fick sin berömda rumpa, och nu avslöjar Khloé mer om det...


Khloé Kardashian, 38, har förändrats en hel del de senaste åren. Det har ryktats att hon har gjort en brazilian butt lift, och förra året så satte en av Khloés träningsvideos griller i huvudet hos följarna, som menade att de såg konturerna av hennes rumpimplantat.

Khloe Kardashian har förändrats en del genom åren. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Khloé Kardashian före och efter sina ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures.

Då avfärdade Khloé ryktena genom att svara att det var en söm på hennes träningstights som gjorde att det såg ut som att hon hade implantat, något som Page Six rapporterade om.

Själv säger Khloé att hon bara har opererat sin näsa och gjort fillers. Hon har även testat Botox men menar att det inte var något för henne.

På sociala medier har Khloé mött starka reaktioner från sina fans som menar att det har gått för långt med skönhetsingreppen.  

Efter alla år – nu erkänner Kylie Jenner vilka skönhetsoperationer hon har gjort

Khloé Kardashian avslöjar hur hon får sin rumpa

På Instagram har Khloé Kardashian över 305 miljoner följare, och få kan ha missat att hon på senare tid har blivit en gymråtta av rang. 

7 svenska kändisar som opererat sina rumpor: "Jag ångrar mig"

Khloé Kardashian idag. Bildkälla: Stella Pictures.

Tidigare i veckan delade Khloé med sig av sitt tränignsprogram, och hon bjöd även på ett klipp där hon visade hur hon utförde de tuffa övningarna tillsammans med sin personliga tränare Don Brooks eller "Don-A-Matrix" som han kallas.

– Han torterar mig, skämtar Khloé i början av klippet.  

Don Brooks tränar förutom familjen Kardashian även Travis Barker, Fergie och Janelle Monae. Don var även den personliga tränare som hjälpte Kim Kardashian att träna inför Met Galan i fjol då hon bar Marilyn Monroes klänning.

Oretuscherade bilderna på Khloé Kardashian skrämmer följarna: "Läskig"

– Han misshandlar dig och sen ringer du honom igen. Och sen betalar du honom. Jag vet inte vad det är för speciell kraft han har, men den här killen är en galning och jag fortsätter ringa honom, säger Khloé i klippet.

På Instagram går Khloé igenom övning för övning, och till sin hjälp har hon både gummiband och en bosuboll – och det ser väldigt svettigt ut...

Här kan du läsa mer om Khloé Kardashian – hennes kärleksliv, barnen, de kända syskonen och skönhetsingreppen.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!