Nya bilderna på Khloé Kardashian skrämmer följarna.
De nya, oretuscherade bilderna på Khloé Kardashian skrämmer slag på följarna. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Oretuscherade bilderna på Khloé Kardashian skrämmer följarna: "Läskig"

Khloé Kardashian prisades på galan Peoples Choice Awards. Men de oretuscherade bilderna på Khloé och hennes mamma Kris Jenner har blivit en stor snackis, då följarna inte riktigt kan hantera Khloés nya skönhetsoperationer.


Khloé Kardashian, 38, har öppet berättat att hon har opererat sin näsa, och att hon gör fillers då och då. Men Botox avstår hon helst ifrån då hon enligt egen utsago "reagerar fruktansvärt på det".

Khloé Kardashian har opererat näsan och gör fillers

Men plastikkirurgen Anthony Youn tror att Khloé har gjort betydligt fler skönhetsoperationer än "bara" ett näsjobb.

Dels tror Youn, som har miljontals följare på TikTok, att Khloé har gjort flera näsoperationer. Detta då det kan vara svårt att uppnå ett så bra resultat som hon har gjort efter bara en operation.

Khloé Kardashian i en reklamfilm 2021. Bildkälla: Instagram

Operationerna som Khloé Kardashian kan ha gjort

Utöver det tror Youn att hon gör fillers i läpparna och att hon har gjort ett ögonbrynslyft. Ett väldigt populärt ingrepp i Hollywood är "buccal fat removal" som går ut på att ta bort fett i kinderna, och Youn tror att Khloé har gjort just detta då hennes ansikte ser smalare ut än tidigare, skriver The Sun.

Khloé Kardashian chockar publiken med nytt ansikte

I veckan gick galan People Choice Awards av stapeln, och pris delades då ut till Khloé Kardashian och hennes mamma Kris Jenner. Duon vann pris i kategorin årets reality för sin show "Kardashians", och Khloé vann även pris som årets realitystjärna.

Khloé Kardashian 2009. Bildkälla: Stella Pictures.

När amerikanska Just Jared delade med sig av bilderna från kvällen så var det flera följare som drog efter andan. 

Khloé är nämligen helt oigenkännlig på de nya oretuscherade bilderna, och en del jämför henne med både Lil Kim och Jocelyn Wildenstein, som i pressen kallar för "kattkvinnan" då hon opererade sig för att se ut som ett kattdjur.

Khloé Kardashian jämfördes med kattkvinnan Jocelyn Wildenstein. Bildkälla: Stella Pictures.

Några reaktioner på de nya bilderna på Khloé lyder: 

"Khloés ansikte neeeeeej"

"Vad i helvete Khloé"

"Hennes ansikte har smält"

"Khloé ser läskig ut"

"Khloe Kardashian>>>>>Jocelyn Wildenstein"

"Jag hoppade till i skräck"

"Den andra bilden påminner mig om "kattkvinnan" i början"

"De kommer va arga över de här bilderna som visar hur de ser ut utan filter och Photoshop"

"Herregud inga filter här!"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.