Bianca Ingrosso och Zoe-Fay Brown
Bianca Ingrosso slog på stort när hon köpte en present till Zoe-Fay Brown. - Foto: Stella Pictures, Instagram/zoefaybrown.

Det gav Bianca Ingrosso till Zoe-Fay Brown i present: "Vi slog på stort..."

Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrossos son föds när som helst – och nu har den lyxiga babyshowern ägt rum. En som som var extra bjussig var Olivers syster Bianca Ingrosso som slog på stort...


Det var i mitten av mars 2023 som Pernilla Wahlgren, 55, råkade avslöja Oliver Ingrossos flickvän på Instagram. På en Instagram Story, filmad från Berns i Stockholm, så syntes nämligen Oliver sitta bredvid en tjej som snabbt identifierades som hans nya flickvän Zoe-Fay Brown, 29.

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown syntes ihop för första gången på Pernillas story. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Kort därefter stod det klart att Oliver och Zoe-Fay ska bli föräldrar, något som Oliver avslöjade i Melina Criborns podd "Inga beige morsor".

Lyxig babyshower för Zoe-Fay Brown

I helgen vankades det babyshower på hotellet Kung Carl på Stureplan i Stockholm. På takterrassen i den gassande Stockholms-solen så var det framdukat med fräsch mat och läskande drycker.

På Instagram skrev blivande farmor Pernilla glatt om den lyckade tillställningen.

"BABYSHOWER för finaste blivande mamman ZOE!!! SOM vi längtar efter denna lilla bebis. Och ja det blir en POJKE!!!! Tänk va. Att jag ska få bli farmor till en liten "mini-Oliver"…!", skrev Pernilla.

Även Olivers nära vän Melina Criborn bjöd på en serie bilder från festligheterna.

"Mysigaste baby showern igår", skrev hon.

Det gav Bianca Ingrosso i present till Zoe-Fay Brown

Olivers syster Bianca Ingrosso, 28, är känd för att vara en generös prick, och genom åren har hon uppmärksammats för sina påkostade gåvor till nära och kära. År 2021 köpte Bianca en kappa från Toteme till vännen Lovisa Worge. Men två år senare så la Lovisa ut kappan till försäljning på Sellpy.

Nu säljer Lovisa Worge presenten hon fick från Bianca Ingrosso

Även mamma Pernilla brukar få fina gåvor från Bianca. När Pernilla fyllde år så slog Bianca på stort och köpte en handväska från italienska Valentino till sin mamma – vad den kostar kan du läsa mer om här.

Bianca Ingrosso gav en väldigt fin present till Zoe-Fay Brown. Bildkälla: Stella Pictures.

Så när Bianca nu för första gången ska bli faster så öppnade hon onekligen plånboken. I babyshower-present till Zoe så köpte Bianca nämligen en extremt exklusiv barnvagn.

Bianca hade gått ihop med Melina och Pernilla och köpt en barnvagn från Bugaboo i modellen Fox 5, som är den senaste versionen av den populära Fox-vagnen. Vagnen är ingen billig historia – 15 000 kronor får man räkna med att betala för värstingåket.

"Vi slog på stort och vill såklart att stjärnan ska åka tryggt och säker", skrev Melina om vagnen på Instagram, uppger Hänt.

Så snällt!


Här kan du läsa mer om Zoe-Fay Brown – relationen med Oliver Ingrosso, den okända kopplingen till Bianca och mycket mer.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!