Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Lovisa Worge säljer nu den födelsedagspresent hon fick från Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu säljer Lovisa Worge födelsedagspresenten hon fick av Bianca Ingrosso

När Lovisa Worge fyllde år så öppnade Bianca Ingrosso plånboken och köpte en riktigt fin present. Men nu har Lovisa lagt ut presenten till försäljning...


När influencern Lovisa Worge fyllde 24 år den 14 januari 2021 så fick hon en väldigt generös födelesedagspresent från sin dåvarande chef Bianca Ingrosso. I en vlogg som Bianca la ut då så visade hon hur kompisgänget firade på en lyxrestaurang på Strandvägen i Stockholm.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Förutom Bianca och Lovisa så var även Lucas Armando Feola, Chloe Schuterman och Alice Stenlöf på plats. Det blev god mat, drinkar, hotshots – och presentutdelning.

Bianca är känd för att vara en oerhört generös person, och när hon gav Lovisa en bonus så var det inte små korvören.

– Hon fick hundra tusen, skattat och klart. Men det förtjänade hon med tanke på hur hårt hon har jobbat, berättade Bianca då i podden "Två meter dumheter".

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso är bästa vänner och driver smyckesmärket ANI Jewels tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso köpte kappa från Totême till Lovisa Worge

Så, åter till födelsedagspresenten som Lovisa fick 2021...

Bianca slog till på en kamelfärgad kappa i kashmir från det svenska märket Totême som grundades av Elin Kling och hennes make Karl Lindman. Deras flagship store ligger på Östermalm i Stockholm. 

För kappan betalade Bianca Ingrosso då 8 000 kronor.

Bianca Ingrosso köpte den här kappan till Lovisa Worge.

Men nu, två år senare, så tycks kappan ha gjort sitt i Lovisas garderob. Bloggbevakning skriver nämligen att Lovisa nu har lagt ut kappan till försäljning på Sellpy. 

Vill du lägga vantarna på den begagnade kappan som Lovisa fick av Bianca så får du betala 6 800 kronor.

Lovisa Worge säljer nu kappan. Bildkälla: Sellpy


Här kan du läsa mer om Lovisa Worge – om hennes karriär, kärleksliv och vänskapen med Bianca.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!