Zoe-Fay Brown
Här är allt du vill veta om Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown. - Foto: Instagram/Zoefaybrown. Bilden är ett montage.

Här är allt du vill veta om Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown

Oliver Ingrosso har en ny flickvän, och hon heter Zoe-Fay Brown. Paret väntar sitt första barn tillsammans, och genast har det svenska folket blivit nyfikna på vem Zoe-Fay är. Här är allt du vill veta om henne.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var i mitten av mars 2023 som Pernilla Wahlgren, 55, råkade avslöja Oliver Ingrossos flickvän på Instagram. På en Instagram Story, filmad från Berns i Stockholm, så syntes nämligen Oliver sitta bredvid en tjej som snabbt identifierades som hans nya flickvän Zoe-Fay Brown.

Pernilla Wahlgren la ut en story som visade Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown på Berns tillsammans. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Kort därefter stod det klart att Oliver och Zoe-Fay ska bli föräldrar, något som Oliver avslöjade i Melina Criborns podd "Inga beige morsor".

Är du nyfiken på att veta mer om Zoe-Fay Brown? Här får du veta allt om henne!

Hur gammal är Zoe-Fay Brown?

Zoe-Fay Louise Brown föddes den 20 december 1993. Det betyder att hon våren 2023, när det här skrivs, är 29 år gammal.

Hur träffades Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso?

Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso ska få barn tillsammans, något som Oliver Ingrosso avslöjade i podden "Inga beige morsor".

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, sa Oliver Ingrosso i podden.

Hur Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso träffades har paret ännu inte berättat om, men både Oliver och Zoe-Fay Brown har synts i krogvärlden. Oliver driver den egna krogen Olli, och Zoe-Fay har jobbat på restaurang.  

Zoe-Fay Brown är gravid

Utöver att Oliver har berättat om Zoes graviditet, och att Zoe har lagt upp bilder på Instagram Story om sin graviditet så har även Olivers mamma Pernilla Wahlgren glatt berättat om hur lycklig hon är över att bli farmor för första gången.

På Instagram Story visade Zoe-Fay sin gravidmage. Bildkälla: Instagram/zoefaybrown

"Tänk att min förstfödda - min älskade älskade Oliver Ingrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/Farmor…!!!", skrev Pernilla lyriskt på Instagram.

Vad ska Zoe-Fay Browns och Oliver Ingrossos barn heta?

I "Inga beige morsor" så berättade Oliver att ett namn som verkar vara uppe på tapeten är Star Wars-inspirerat. Vill du veta vilket namn som Oliver och Zoe-Fay gillar? Det kan du läsa mer om här.

Vad heter Zoe-Fay Brown på Instagram?

På Instagram har Zoe-Fay Brown över 7 500 följare, och givetvis följer hela gänget Wahlgren-Ingrosso nu Zoe. Om du vill följa Zoe-Fay Brown på Instagra så hittar du henne under namnet @zoefaybrown.

Var bor Zoe-Fay Brown?

Zoe-Fay har en bostadsrätt på Södermalm i Stockholm.

Har Zoe-Fay Brown någon koppling till Bianca Ingrosso?

Ja, faktiskt! Under en fest på Berns i Stockholm år 2017 så var Zoe-Fay Brown på plats. Paradise Hotel-deltagaren Eric Hagberg, som var på samma fest, slog Zoe på rumpan. 

Zoe gav då Hagberg en lavett, och på Facebook gick sedan Eric Hagberg ut med en ursäkt. 

Men hur hänger då det ihop med Bianca Ingrosso? Jo, när Bianca och Alice Stenlöf körde sin livepodd i Globen så avslöjades det att Bianca hade haft en het natt med just Eric Hagberg. Det kan du läsa mer om här.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf under sin livepodd, där avslöjades Biancas fling med Eric Hagberg...Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

/