Claes Malmberg är inte singel längre.
Claes Malmberg är inte singel längre. - Foto: Mickan Palmqvist/Johan Nilsson/TT

Claes Malmberg har hittat kärleken – igen: "Usel på att vara ensam"

Claes Malmberg, 62, har gått vidare sedan uppbrottet med Janiana Mafra Panchero Silva, 41, förra året. Nu har skådespelaren hittat en ny kärlek.


Claes Malmberg, 62, är en känd skådespelare och komiker. Han slog igenom med rollen Ronny Jönsson och har sedan dess synts i en rad olika tv- och serieproduktioner. 

Uppbrottet med exet Janiana

I september 2022 tog det slut mellan Claes och hans ex, Janiana Mafra Panchero Silva, 41. Paret hade hela tiden haft en distansrelation, då Janiana bodde i Brasilien och Claes i Sverige, vilket även Aftonbladet skrivit om.

– Det har varit en långdistansrelation och vi har inte bott ihop och så. Utan hon har varit här i några månader och jag har varit där, sa Claes i podcasten ”Bathinas skilda möten”.

Öppnar upp om sin impotens: "Går att lösa"

År 2020 drabbades Claes av prostatacancer, en bieffekt av behandlingen blev impotens. När han gästade SVT:s "Min sanning" öppnade han upp sig om det, något som även Aftonbladet skrivit om.

– Det har inte varit så traumatiskt för min del. Dels finns det ju hjälpmedel, så det går att lösa. Det är inte så att det är uteslutet med ett sexualliv, sa han i programmet.

I en intervju med "Fördomspodden" berättade Claes om sexlivet med exet Janiana efter operationen, något som Nyheter24 skrivit mer om.

Claes Malmberg har hittat kärleken igen

Men nu har Claes alltså funnit kärleken igen. I en intervju med Allas berättar Claes att det inte var planerat att han skulle gå in i en ny relation igen.

– Jag verkar vara usel på att vara ensam ändå. Det var inte alls tänkt att jag skulle in i en ny relation nu, men ibland kan man inte planera allt, säger han till Allas.

Vem den nya flamman är vill han inte avslöja, utan håller det så privat han kan. 

– Jag ska försöka hålla relationen hemlig så länge det går, säger han till Allas.

Claes Malmberg har sedan tidigare fem barn med fyra olika kvinnor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!