Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt
Mitt under direktsändningen så valde Jenny Strömstedt att avslöja en pikant detalj om henne och Niklas Strömstedt... - Foto: TV4, Instagram/jennystromstedt.

Jenny Strömstedts plötsliga avslöjande i Nyhetsmorgon: "Jag och Niklas..."

Mitt under direktsändningen av Nyhetsmorgon så chockade Jenny Strömstedt tittarna med ett pikant avslöjande om henne och maken Niklas Strömstedt...


Uppgifterna om hur det egentligen gick till när Jenny Strömstedt, 51, och Niklas Strömstedt, 65, egentligen träffades går onekligen isär. Jennys TV4-kollega Steffo Törnquist har nämligen länge hävdat att både Jenny och Niklas har hittat på en story om hur det hela gick till.

Steffo Törnquists version: Så gick det till när Jenny och Niklas Strömstedt träffades

När Jenny Strömstedt var nyskild från ex-maken Fredrik Östergren skulle hon följa med Steffo och hans hustru Carro till deras landställe i Fågelbro för att fira midsommar.

Steffo och Jenny hade precis sänt Nyhetsmorgon och de bestämde sig för att ta Steffos båt ut till Fågelbro i Stockholms skärgård.

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist har jobbat ihop i över 16 år. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

– Vi drog iväg med högt varvtal, men då gick motorns topplock sönder och det började ryka. Jag ringde min kompis Niklas Strömstedt så han kom med sin Chris Craft Lancer och hjälpte oss. Det hela slutade ju lyckligt – Niklas och Jenny gifte sig, berättade Steffo för tidningen Båtliv år 2017.

Enligt Steffo var det minst sagt stark kemi direkt mellan Niklas och Jenny den där midsommaraftonen.

– Dom begick ju faktiskt sin sexdebut, Jenny och Niklas, hos mig där på Fågelbro, berättade Steffo när han gästade Bathina Philipsons podcast "Bathinas skilda möten".

När Bathina poängterade att det är något som Jenny aldrig gått ut med blev Steffo ännu mer detaljerad...

– Nej, hon erkänner ju inte att det är sant men jag hörde ju vad jag hörde. Jag vet ju hur det gick till. Det räckte ju att ställa ett glas mot väggen. Det är ju så dåligt byggt också så man hör ju allting. Det är ju gipsväggar. Det är pappslöjd det där jävla huset alltså. Så om någon begår sexdebut där, då hör man, sa Steffo.

Jenny och Niklas Strömstedt. Bildkälla: Stella Pictures.

Niklas och Jenny Strömstedts version: "En istapp..."

I intervjuer har både Jenny och Niklas genom åren sagt att de träffades när Niklas räddade Jenny från en fallande istapp. 

– De stora istapparna på taken ovanför höll på att smälta men jag passerade skylten med texten 'Varning för ras' utan att se den. Plötsligt kom någon springande, tog tag i min arm och sa att här bör man inte gå. När jag tittade upp såg jag att det var Niklas. Precis när han hade dragit undan mig föll en istapp ned på marken alldeles bredvid. Som tur var klarade vi oss båda undan, har Jenny berättat för Hemmets Journal.

En "jävla löjlig fejkstory" som paret har "bestämt sig för att odla", hävdar Steffo Törnquist.

– Dom har fejkat ihop någon historia om att han räddade henne från att få en istapp i huvudet och sen gick dom på fika och sådär. Men jag vet ju hur det var. På Fågelbro på natten. Där smäller det till alltså. Bom, sa Steffo då.

Hur det än var med den saken så har Jenny och Niklas varit ett par sedan de träffades år 2007. Den 16 juli 2011 gifte de sig på Bomans hotell i Trosa. 

Jenny Strömstedt på sitt bröllop med Niklas Strömstedt. Bildkälla: Stella Pictures.

När paret nyligen firade sidenbröllop hyllade Jenny sin bättre hälft på Instagram.

"Man hemma. Skumpa i glasen, ostbågar i skålen och grym wimbledonfinal på TV. Jag vill fira sidenbröllop varje dag! Och - tänk att just vi hittade varandra", skrev Jenny.

Jenny Strömstedt bryter ihop i skrattattack när Henrik Schyffert avslöjar sexdetaljen

I Nyhetsmorgon är Jenny Strömstedt alltid genomproffsig, och hon hyllas ofta för sin förmåga att hantera alla sorters uppdrag. Men då och då så tappar även Jenny Strömstedt det – på ett väldigt humoristiskt sätt...

I helgen gästades Nyhetsmorgon av komikern Henrik Schyffert, 55. I intervjun berättade Henrik en liten detalj om sitt sexliv med sambon Nour El Refai, 35. 

Nour El Refai och Henrik Schyffert. Bildkälla: Stella Pictures.

Det är nämligen så att Henrik är ägare till en smartwatch som registrerar steg och träning. Till exempel om han springer till bussen så föreslår den smarta klockan att det är en aktivitet som ska läggas in som jogging.

Så, under en het stund mellan Henrik och Nour så reagerade klockan – och föreslog att han skulle lägga in aktiviteten som långdistansskidor.

Den intima anekdoten fick Jenny Strömstedt att gapskratta, och hon delade även med sig lite om sig själv...

– Jag måste ändå gratulera. Det har aldrig hänt när jag och Niklas fröjdas, skrattar Jenny Strömstedt i klippet.

Jenny Strömstedt berättar att det aldrig har hänt när hon Niklas fröjdas. Bildkälla: TV4

På Facebook hyllas klippet av tittarna, som både skrattar gott och även delar med sig av egna erfarenheter.

"Min trodde jag skakade tärningar och spelade Yatzy", "Världsklass..." och "Hahahaha jag dör" var några reaktioner.

/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!