Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har varit ihop i tre år, och i somras friade Paul. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det Isabella Löwengrips pojkvän Paul sa till henne oroar läsarna: "Red flag"

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik är förlovade och bor tillsammans på Lidingö. Varannan vecka har de Isabellas två barn hos sig. Och det är vad Paul har uttryckt om just barnen som nu har väckt starka reaktioner.


Det var i början av sommaren 2020 som bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 33, träffade fotokonstnären Paul Sundvik, 56. Isabella och Paul har hållit ihop sedan dess, och när paret firade tre år i somras så gick Paul ner på knä och friade med en riktigt maffig diamantring i halvmiljonklassen.

Paret bor tillsammans på Lidingö, och i sin blogg och på Instagram så uppdaterar Isabella om deras vardag med allt från resor, jobb och såklart familjeliv. 

Paul Sundvik och Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Isabella Löwengrip har två barn – Sally och Gillis – från sin tidigare relation med Odd Spångberg. Barnen har hon sig varannan vecka, och genom åren har Isabella berättat om hur hon tycker att det känns med varannan vecka-livet.

"Vi tillbringar så mycket tid med varandra som är kvalité. När man har barnen på halvtid finns det ett helt annat engagemang när dom väl är hos oss", skrev Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Isabella Löwengrip om att ha barnen varannan vecka: "Jag är hel igen"

I sin blogg skriver Isabella nu om sina känslor för barnen – och hon berättar också att Paul inte är stormförtjust i hennes sätt att uttrycka sig.

"Barnen är här! Jag är hel igen! Men jag har lärt mig att inte säga så när Paul hör för han tolkar det som att jag inte är hel när jag bara är med honom. Att det livet liksom inte är tillräckligt", skriver Isabella.

Hon poängterar att hon förstår hur han tänker, men hon tror inte att han vill höra hennes svar i den frågan.

"Hur lycklig jag än är med Paul så känner jag inte att livet är 100 % bra, eller att jag är helt lycklig – Om inte barnen är här. Är det elakt av mig att säga så?", skriver hon.

Paul Sundvik och Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Starka reaktioner på vad Paul Sundvik sa till Isabella Löwengrip

Isabellas inlägg har rört upp oerhört starka känslor hos hennes läsare, och även poddprofilen Julia Frändfors har reagerat på Isabellas blogginlägg.

"Sjukaste jag läst. På riktigt. Han är väl strax 70 år gammal? Och resonerar så? Ryser av äckel. Stackars Bella. Det här är på riktigt en anledning till att göra slut tycker jag", skriver hon på Instagram.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik bor tillsammans på Lidingö. Varannan vecka har de barnen hos sig. Bildkälla: Stella Pictures.

Även i kommentarsfältet på Isabellas blogg har det uppstått diskussioner. Några kommentarer lyder: 

"Inte elakt alls. Paul är vuxen och måste förstå att kärleken du känner för dina barn är något han aldrig kommer komma i närheten av, inte för att han inte duger utan för att ens barn är ens barn."

"Eh nä inget konstigt alls. Vore konstigt snarare om du inte kände så.. han som är väldigt löjlig däremot som resonerar som han gör… ens barn är ens barn! Dom är ens allt."

"Inte elakt, det är Paul som är oerhört ignorant. Jag är själv barnfri men skulle aldrig uttrycka mig så dumt. Klart att livet inte är 100 % utan barnen OM du har barn, det får han ju fatta så gammal han är…"

När Bloggbevakning uppmärksammade Isabellas blogginlägg så strömmade reaktionerna in även där. En del läsare tog Paul i försvar och andra kommentarer löd:

"Paul är en red flag" och "Det är extremt red flag, narcissistiskt och kontrollerande".

Isabella Löwengrip svarar på privata frågan om Paul – Därför har han alltid solglasögon

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!