Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik. - Foto: Lisa Arfwidson / SvD / TT, Stella Pictures

Isabella Löwengrip svarar på privata frågan om Paul Sundvik

Isabella Löwengrips fans och läsare har fått bekanta sig mycket mer med hennes pojkvän Paul Sundvik. Men det är en sak som många undrar när det kommer till den mystiska Paul. Nu svarar Isabella.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, är upp över öronen förälskad i pojkvännen Paul Sundvik, 52. 

Paret planerar att bli sambos – tanken är att fotokonstnären Paul, som bor på Lidingö, ska sälja eller hyra ut sin lägenhet och sedan flytta in hos Isabella i hennes hus på Lidingö.

Tidigare i veckan firade paret fyra månader med varandra. 

"Tiden har svischat förbi och vår relation har blivit väldigt trygg. Det är vi. Det är häftigt att få känna så", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik. Bildkälla: Stella Pictures

Fansen har reagerat på detaljen i bilderna

På sociala medier och i sin blogg så har Isabella de senaste månaderna delat med sig av fina och romantiska stunder mellan henne och Paul.

Läsarna har fått följa med paret på allehanda äventyr och resor. Isabella och Paul har bland annat bilat i Italien och tagit sig tid för spa i Sverige – allt har dokumenterats med fina bilder på Isabella och Paul.

En sak som flera av Isabellas läsare har undrat om är varför Paul nästan alltid har solglasögon på de bilder som hon lägger ut. 

I bloggen valde Isabella nyligen att berätta mer om anledningen till att Paul ofta har solglasögon på – även inomhus.

Paul Sundvik. Bildkälla: Stella Pictures.

"Många frågar varför Paul alltid har solglasögon på sig och det är för att han är ljuskänslig på ena ögat efter att näthinnan lossnade (!) under ett sparringpass. Han har tränat olika typer av kampsport i flera år. Ögat klarade sig tack och lov", skriver Isabella i sin blogg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!