Julia Frändfors om Isabellas inlägg om barn

Sjukaste jag läst. På riktigt. Han är väl strax 70 år gammal? Och resonerar så?Ryser av äckel. Stackars Bella. Det här är på riktigt en anledning till att göra slut tycker jag. En annan anledning är ju att han ser ut så här. // Julia Frändfors

Jag undrar hur många ansiktslyft han behövde för att känna sig ”hel”? HAJ! För övrigt är det sånt här som kontrollerande och manipulerande män säger till en. Det är alltså en ENORM red flag HUGE // Julia Frändfors

Jag verkar inte ha varit den enda som reagerade på Pauls inställning till Isabellas barn och hur hon inte får säga att hon inte känner sig hel utan barnen för då blir han lite putt.
Julia Frändfors reagerade så här när hon läste mitt inlägg, och tja….hon säger det väl på det sätt som min otroligt goda uppfostran och förmåga att väga mina ord på guldvåg satte stopp för, hehe…
Det här får inte Paul att framstå i någon vidare bra dager, men om vi ska vara en gnutta rättvisa så är han inte snudd på 70 år gammal utan utan snarare nyss fyllda 56.
Jag undrar om Isabella insåg det när hon postade det här inlägget? Gamla Isabella hade förmodligen haft en hel kolumn i sitt excelark dedikerad till Paul, men nu för tiden är jag är inte lika säker att det finns med medveten strategi bakom.

Vad tror ni om alltsammans?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror att Isabella skriver såna här inlägg för att få igång kommentarerna. Annars händer det väl inte så mycket i hennes liv just nu som hon kan skriva om, jämfört med förr.

      Ja den här typen av inlägg får helt klart igång kommentarerna och hon framstår som mänsklig och som en ”vän” vilket är tonen på bloggen just nu. Men hon hade nog inte velat eller tänkt att han skulle smutskastad av andra hej vilt, då hade hon nog vägt orden lite bättre för det lämnar ju ändå en del utrymme för tolkning.

      Jaså det tror du? Men vad får hon skriva? Vad ska hon skriva om? Varför tror du andra tar upp hennes inlägg, jo för att få igång kommentarer, och andra för att få klick OCH få spridning/exponering OCH för att försöka förstöra mellan I och P och det är ju bara såå lågt. Att ständigt håna dessa och använda Isabella hela tiden för att själva få vinning … Det händer tillräckligt i hennes liv och detta hade hon nog hels sluppit, att Paul blir uthängd i andras sajter som en dålig person för det var ju inte vad Isabella själv skrev.

    Julia Frändfors kanske inte är den som ska läxa upp folk i hur de uttrycker sig, människan spottar ju ut vidrigheter konstant.

      Vidrigheter? 😀 ”hård” ton kanske men det hon skriver är ju helt rätt. Paul är en 🚩

        Hård ton? Man kan kritisera uttalandet utan att gå in på utseende och ålder. Julia är och förblir en mobbare.

          Men gud, snöflinga.

            Snarare dags för dig att lämna ”jag är tuffaste tjejen på högstadiet o behöver inte bry mig vad andra tycker”-mentaliteten.

        Nej det är ingen red flad för att han bryr sig om Isabella och vill att hon ska känna sig hel även när hon är med bara honom, han vill att hon ska må bra. Han har inte sagt något dumt om vare sig henne eller barnen och att han vill att hon ska vara lycklig även när hon bara är med honom är inte särskilt konstigt. Hur sjukt att JF uttalar sig som hon gör, och att det läggs upp här… Hoppas verkligen inte detta leder till att det tar slut mellan Bella och Paul. Tråkigt att vissa vill förstöra mellan dem.

          Ingen red flaG ska det förstås vara, skrev fel. JF är mer red flag i så fall, och syftet med inlägget här fattar vissa av oss… så lågt, och JF ville få uppmärksamhet och det fick hon. Isabella används av många… Suck säger jag bara, att hoppa på utseende och ålder… riktigt pinsamt, så lågt så man blir orolig för JF s barn, barn gör som vuxna gör sägs det…

      Precis, det är ju Julia som är det sjukaste och vidrig i sammanhanget. Herregud vad håller hon på med? Red flad? Så farligt eller konstigt vad det inte, inte så att Paul sagt eller gjort något hemskt. Stackars Isabella för nu är han nog upprörd över att få läsa en massa skit om sig själv i andras blaskor, så j-la lågt av Julia och av Q på N24 och man fattar varför detta inlägg görs här… eller varför måste du sprida Julias poster vidare? Du tyckte det var kul. Skäms på er! Varför vill ni försöka förstöra mellan Isabella och Paul? För det är ju vad ni försöker med för ni förstår att sånt här känns jobbigt för honom. Paul har inte sagt något hemskt och Isabella har inte skrivit något särskilt fel el utlämnande. Får ont i magen för Isabellas skull, usch blir både arg och ledsen. Alltid ska andra dra upp Isabella och håna el kalla henne blondinbella. Ska N24 skriva artikel om Mona och hennes man nu också kanske?

    Inge konstigt tycker jag. Folk borde tänkte på hur dom skriver och pratar ibland även jag! 😅

    Vilken ålderism! Vad spelar Pauls ålder för roll?!

    Så det är hade varit okej för Paul att tycka som han gör om Paul vore under 70… Fjantigt resonemang!

      Tänk lite? Osäkerhet brukar växa bort med åldern men tydligen inte i Pauls fall!

        Det brukar mobbartendenser också göra men tydligen inte på vissa, vilket vi kunnat se… även det brukar grunna sig i osäkerhet, och/eller avundsjuka. Paul är nog en bättre människa än JF i alla fall, han är ingen mobbare och är snygg och ser ung ut vilket tydligen sticker i ögonen på vissa… Att JF som 40-plussare håller på som hon gör, fin förebild för…. eller inte.

      Det är inget annat än någon slags härskarteknik att låtsas som att han skulle vara 70. Och att kommentera hur han ser ut också. Tycker man att beteendet är så hemskt så är det väl lika hemskt oavsett hur gammal någon är eller hur den ser ut. Hon behöver inte förstärka sina argument med det direkt.

    Intressant, hon har har lärt sig att inte säja så, men lägger ut det offentligt på nätet. Smart, så kan det gå. Styvföräldrar som anser sig gå före sin bonusbarn har inte fattat någonting.

      Precis! Jag säger inget till Paul, men lägger ut på ”Nordens största blogg” för alla att läsa!

      Sympatiskt!

        Ja, bara där avslöjade hon ju sig 😅 De sitter väl där tillsammans i soffan och hittar på vilka tokigheter Paul skulle kunna säga härnäst, eller nåt dilemma om barnen, etc…

          Oavsett så verkar det funka både inne hos henne, här och hos Julia.

            Ja, precis. Det jag menar är att det knappast ens är Pauls riktiga åsikter, utan syftet är att få igång läsarna.

      Fast han har ju inte ansett att han går före, det skriver inte Isabella. Snälla. Han har ju bara tänkt att Isabella borde vara lycklig som iaf har honom när inte barnen är där, det är inte särskilt konstigt. Inte klokt vad folk vrider det och kastar smuts på honom för det.

    Och den här Julia är?? 🥱

      Konstig härskarteknik när man hänger på en skvallerblogg 🧐

        Jag undrar samma sak. 8ng3n aning om vem hon är men verkar tröttsam.

    Julia är en frisk fläkt utan filter. Mer Frändfors åt folket.

      Instämmer!

        Narcissistisk home wrecker som stoltserar med hur en man lämnade sin fru för henne. Har inte så höga tankar.

          Hon har väl iofs aldrig stoltserat över det men ok. Var det en öm tå för dig kanske?

          Är det ex frugan som är här tro? Du var ju och snokade å anmälde Julias so me. Skulle inte förvåna mig. Krya.

            Jag kan tänka mig att exfrun är lite bitter om mannen man gifte sig med mindre än 1,5 år senare får barn med någon annan. Skulle inte förvåna mig om det är exfrun som är inne och härjar.

            Jag gillar verkligen Julia och det är väl knappast hennes fel, hon var ju singel och får göra precis vad hon vill då det inte var hennes förhållande och således inte har något ansvar för det.

              Men väljer man den typen av partner säger det väl en hel del om hennes moral? Jag skulle aldrig vara tillsammans med ett sådant svin.

                Men hon får väl välja vilken partner hon vill? Moral och moral. Var och en gör väl vad som känns bra för dem. Nu vet jag inte exakt hur avslutet gick till (mer än avsnittet där Julia berättar om när de åkte buss) men om man nu blir kär i någon annan, ska man tvingas fortsätta vara ihop med den personen då?

              Precis så är det ju! Om någon skuld ska läggas, lägg den där den hör hemma dvs på Sebbe. Han hade en relation inte Julia och sen om hon vill lita på att han inte gör så mot henne är hennes sak. Men homewrecker nej, finns ens sådana????

          Kan man ”stjäla” en människa från någon? Är det inte att nedvärdera mannen i fråga här, som om han endast var ett viljelöst bihang till exfrun? Utgår givetvis från att han hade och har en fri vilja!

            Exakt! Eller ska han tvingas vara ihop med någon bara för att de precis har gift sig?

            Nej det är ju helt klart mannen som verkligen är en Home wrecker dvs ansvarig för den sidan. Däremot tycker jag inte det känns ok och fritt fram att ragga på någon som är i ett förhållande med förhoppningen om att det ska ta slut, bara för att man är singel själv. Men det är ju taskigt på ett annat sätt.

      Verkligen 💯

      🤡

    Julia har rätt som vanligt.

    Vad är det för reklammarkering Victoria Törnegren sysslar med i videon där hon och hennes döttrar springer i badkläder. ’AD – My kind of girl trio’ för att sen tagga resemålet. Är hon inte berörd att göra korrekt reklammarkering?

      Nej hon känner antagligen chefen för hela balunsen.

        😂

    Kul att Katt-Ewa hittat till Isabellas blogg. Full med förmaningar, tillsägelser och åthutningar 😂 Kärringen borde få hjälp snart.

      Ja, hon borde ”läggas” in. Som flaskorna ska ligga ner😉 Undras hur det gick med polisanmälan?

    Kan man inte bara låsa in Julia

      Paul* menar du

      Så obehagligt skrivet?

        Hahaha 🤗

    Förstår inte hur detta har blivit sån stor grej. Vi vet ju bara hennes sida, hur han säger detta eller resonerar har vi ju ingen aning om. Jag får intrycket av att han verkar vara en väldigt närvarande vuxen i barnens liv och försummar inte dom. Jag är själv bonusförälder och har full förståelse att min sambo hade valt sitt barn före mig alla dagar i veckan. Men det betyder inte att jag hade uppskattat att han säger det till mig vareviga dag 🙈

    Har folk så svårt med läsförståelsen eller vill man bara se allt i svart och misstolka för att spä lite mer skit på någon ”kändis” man absolut inte känner?

    Paul har INGENSTANS sagt att han blir arg om Isabella väljer barnen före honom!! 🙄
    Isabella skriver bara att Paul inte vill få det uppkört i ansiktet att Isabella känner sig halv när barnen inte är hos henne! Hon kanske springer och säger det 100 ggr varje dag barnen har det bra hos Odd. Vad vet vi. 🤷‍♀️ Då hade nog vilken vettig människa som helst blivit irriterad….

      Oavsett situationen hade jag också tagit illa vid mig om min partner varje gång sade att hen inte är hel med mig.

      Kontrollerande? Not so much.

        Kanske inte kontrollerande, men väldigt osäker.

        Det är klart att din partners barn är viktigare än vad du är. Det betyder inte att du är oälskad eller oviktig, utan att din partner är en närvarande och engagerad förälder. Det hade kanske varit konstigt om din partner har barn som är 30 år och inte kan känna sig hel utan dem, men det är definitivt inget konstigt att känna så om barnen är 0-18 år och fortfarande kräver ett aktivt föräldraskap.

          Fast det har han väl inte sagt enligt Isabella, att barnen inte får vara viktigare än honom? Det dras slutsatser som grundar sig på feltolkningar.

        Han kanske menar att hon ska känna sig hel hela tiden, att hon inte ska låta yttre omständigheter påverka.

    Vad spelar det för roll hur han ser ut?

      Nä, att kommentera folks utseende är bara så omoget. Tur att folk är så snygga själva..

    För ett par dagar sedan hade Bella en artikel i SvD om deras resa till Japan och det var mycket Paul i den. Den var sympatisk.
    Några dagar senare postar hon det där inte så sympatiska inlägget på sin blogg. Hoppsan, har vi sett sådant tidigare?

    Många kvinnor skriker högt när kvinnors utseende och ålder diskuteras negativt (med all rätt såklart), men det är lika ruttet att kritisera männen på samma sätt. Jag anser också att hans beteende är barnslig, men det kan också vara osäkerhet från hans sida, inte att han vore manipulerande och kontrollerande. Jag känner dock inte personen ifråga, men det kanske inte Julia gör heller, och då bör man nog tänka till efter ett par gånger innan man basunerar ut vad som helst.

      Exakt. Eller så jämför man med allt som är okej att göra mot sin man under pms. Då är det inget om att han borde lämna osv.

      Det är många som protesterar här. Sluta framställ det som att påhopp på män inte uppmärksammas bara för att försöka förminska när man uppmärksammar påhopp på kvinnor.

    Kan inte folk bara SLUTA att kommentera folks utseende i förminskande syfte. Det visar bara att du är kass på att framföra konkreta vettiga åsikter och argument.

      Ja precis, utseende har inte med beteendet att göra.

    Är det verkligen en sådan konstig sak att tycka? Nu är jag inte ens i en liknande situation, men tycker Paul verkligen så fel? Isabella är inte hel utan barnen, det är ju självklart. Men Paul kan inte göra något åt det. Det är inte en plats i hennes hjärta han någonsin kan konkurrera med. Barnen kan inte heller konkurrera med den plats Paul har i hennes hjärta, det är ju helt olika typer av kärlekar. Men för Paul finns bara Isabella. Att han inte tycker om att höra det hela tiden är väl inte så oförståeligt. Isabella skriver ingenstans att hon inte kan säga att hon saknar dem.

    Men mest troligt är det bara provokation, och fokus bör ligga på hur Julia uttrycker sig om en annan människa. Byt på rollerna och kommentarerna hade sett helt olika ut. Om Paul hade uttryckt sig så om Julia.

    Julia är alltså mamma till ett ganska stort barn och väntar ännu ett. Mörkrädd över att en så uppenbart empatistörd person ansvarar för uppfostran av barn.

      Jag har bilden av att hon är en fantastisk mamma. Dessutom en fin dotter och en dotterdotter som är omtänksam utöver det vanliga.

        Och din källa är.. Julia själv?

          Vad är din källa då, H?? 🤪

    Intressanta kommentarer. Jag har alltid dragits till män som aldrig velat ha barn hur många de än råkat/lyckats producera. De har verkligen varit (är) bra människor och har gjort så gott de kunnat i sina papparoller. Det har aldrig varit förhållanden med mammorna, utan båda vuxna har varit klantarslen (mest mannen). Så, jag har alltid som partner varit nummer ett precis som mannen varit för mig. Här beskrivs sådana män(niskor) som onaturliga och hemska…men de kan mycket väl vara helt vanliga, normala män med massor av empati och kärlek.

      ”Män som aldrig velat ha barn hur många de än råkat/lyckats producera”… Alltså tillåt mig att ?! 😀 Om man är en person som ”aldrig velat ha barn” ser man väl för bövelen till att INTE utsätta sig för situationer som gör att barn blir till. Så enkelt är det.

        Absolut jag håller med, såklart. Män verkar överlag ha svårt att fatta vad skydd är. Poängen var att de ändå inte är några ”konstiga” människor, inga empatistörda monster som det framställs som här.

    Hahahaha älskar Julias sätt att uttrycka sig. SPOT ON, vilken idiot till man säger så? Det är extremt red flag, narcissistiskt och kontrollerande. Plus hon driver ju om att han är 70 år för att han typ ser ut o va det, men är det bara jag som tycker han ser opererad ut, lite feminin liksom?

      Så taskigt skrivet

      Chilla lite.

      Är detta du, Julia?

    Fruktansvärt att det numera är okej att uttrycka sig så om en annan människas utseende. Skämmes Julia! Man kan ifrågasätta Paul utan att gå över gränsen till personangrepp.

    Jag vet inget om deras verklighet men jag vet av egen erfarenhet att bonusbarnsituationer inte är det lättaste att navigera även om man älskar alla inblandade. Det ställs ofta på sin spets att man inte är den biologiska föräldern och det skapar motstridiga känslor hur mogen och gammal man än är.

    SÅ fånigt att göra en stor grej av detta, som att Isabella inte fattar att detta får uppmärksamhet. Om det skulle vara en SÅ öm punkt för mannen så hade hon knappast skrivit detta.

    För övrigt kanske det är förståeligt att det blir irriterande att höra detta hela tiden. Fattar att man saknar sina barn, men har man skaffat barn och sedan skilt sig får man väl acceptera läget. Ja man saknar sina barn, men inte så kul för partnern (som kanske dessutom har komplicerade känslor för att man INTE fått egna barn) att höra detta dag ut och dag in. Försök istället att inse hur priviligierad man är som kunnat få barn OCH dessutom hittat en fin kärleksrelration med en partner som står ut med att vara bonusörälder (INTE alltid så kul/lätt).

    Men snälla han har ju inga barn. Han har ingen aning om hur det känns. Kan förstå att han inte kan förstå.

    ”En annan anledning (till att göra slut*) är ju att han ser ut så här”
    Vem fan skriver/säger så om en annan människa? Jag vet ingenting om denna Julia, men om någon skulle kommentera hennes partner/barn/förälder/syskon på det viset, vad skulle hon tycka om det?
    Vad någon annan än har sagt så går man aldrig, jag upprepar ALDRIG på någons utseende. Så otroligt lågt.

      Det känns som att det är så normaliserat att skriva kränkande om människor på nätet att folk knappt reagerar.

      Tänk att läsa det där om sig själv. Hemskt.

    Flunsorna känner sig halva utan sina barn – samtidigt som de gnäller var och varannan dag om hur jobbigt det är att ha barn och hur de längtar efter ”egentid”… Varför skaffar de ens barn?!

    Isabella kanske är jättejobbig i sin kommunikation med Paul! Hon kanske ältar hur hon känner sig ”halv” utan barnen mest hela tiden, vad vet vi?!

    Förvånad över hur många som gillar Julia här… följer henne på youtube vecka för vecka och där gråter hon för att hon väntar ytterligare en pojke och hellre ville ha en flicka. Vissa saker kan man tänka men inte säga. Kanske lite som Bella med sin kommentar om barnen och Paul.

    Stackars Paulette. Han ville bara dreja sin lera och vara skriven i utlandet för att slippa SKV å Belsabubs vägnar. Nu blir han roastad både av sin trolovade och av andra flunsor. Livet är skört när man sover på golvet hos någon som rakat benen i en Bentley. Maybe it’s just not real.
    Xoxo
    IG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.