Margaux Dietz
Margaux Dietz berättar om den svåra tiden. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Margaux Dietz i sorg efter familjemedlemmens död: "Det är tufft"

Margaux Dietz går nu igenom en svår tid, då en närstående familjemedlem nu har gått ur tiden. "Det kan inte vara hejdå", skriver Margaux i ett hjärtskärande inlägg.


Margaux Dietz, 33, var länge en av Sveriges mest firade influencers. Men i november 2022 så började ett klipp spridas från en av Margaux vloggar. Klippet visade hur en blodig, utslagen man låg utanför hennes dörr.

– Kom, kom, ni måste kolla genom brevlådan. Jag har låst dörren och vi ska ringa polisen. Det är nån som sover här. Det går inte att öppna dörren för att någon ligger och sover här, haha.

Margaux Dietz möttes av massiv kritik efter sin trappvideo.

Tillsammans med sonen så smög Margaux runt, petade på mannen och skrattade.

Den så kallade "trappvideon" blev startskottet för en storm kring Margaux Dietz. Hon förlorade flera samarbeten och annonsörer, och gick sedan ut med en ursäkt.

Margaux Dietz. Bildkälla: Stella Pictures.

Bara två månader efter att trappvideon spridits så kunde Nyheter24 avslöja att Margaux Dietz även varit inblandad i en blackface-skandal.

Margaux Dietz om tuffa tiden: "Det kan inte vara hejdå"

Nu har det gått snart ett år sedan skandalerna kring Margaux Dietz, och idag är hon återigen aktiv som influencer och på Instagram har hon idag lite över 300 000 följare. 

Där uppdaterar hon om sitt liv, med resor, familjeliv och lägenhetsrenovering.

Men den senaste tiden har det varit lite tyst från Margaux Dietz håll – och anledningen till det är väldigt sorglig. På Instagram berättar hon mer om varför hon har legat lågt på sina sociala medier. Hennes morfar har nämligen gått ur tiden.

Margaux Dietz morfar "Opa" är död

"Vi har varit fram och tillbaka i Holland och sagt hej då till Opa. Men hur säger man hej då till den finaste personen som fanns på jorden…. Det kan inte vara hej då.  Jag sparar alla minnen och viktiga berättelser som du givit oss allihop. Jag är så tacksam för all tid vi fick tillsammans men det är tufft ändå. Vi saknar dig redan alldeles för mycket men som Arnold sa att du åkte nog till himlen nu för att du saknade oma så mycket", skriver Margaux.

I kommentarsfältet möter Margaux stöd från vänner och följare som skickar sina kondoleanser till henne. Både Kristin Kaspersen, Pernilla Wahlgren, Patrick Ekwall och Jessica Almenäs finns bland de som visat sin omtanke för Margaux. 

Margaux Dietz morfar Theo blev 97 år

I mitten av augusti var Margaux och sonen Arnold på besök i Holland för att fira morfar Theo som då fyllde år.

"Lyckan i att få fira Opa", skrev hon då.

Margaux Dietz morfar Theo blev 97 år gammal.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!