Nu har paret lämnat in ett äktenskapsförord.
Nu har paret lämnat in ett äktenskapsförord. - Foto: STELLA Pictures.

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers äktenskapsförord

Paret Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i december 2023. Nu har makarna lämnat in sitt äktenskapsförord till Skatteverket – i sista sekund.


Den andra december 2023 gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bröllopet delades i bilder på Instagram där paret visar upp festen i Lidingös kyrka. På vigseln befann sig de närmaste i familjen och efter ceremonin sjöng sonen Benjamin Ingrosso Tommy Körbergs "Stad i ljus".

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

Privata bilderna från Pernilla Wahlgrens lyxiga bröllopsmiddag

Nu har det nygifta paret lämnat in ett äktenskapsförord i sista sekund, vilket Expressen var först att rapportera om. Paret skriver följande:

"Vardera makens enskilda egendom..."

All egendom som envar av oss nu äger samt all egendom som vi i framtiden kommer att förvärva, skall vara vardera makens enskilda egendom vari den andre av oss således inte skall ha någon giftorätt. Detsamma gäller all egendom som vi kan komma att erhålla genom arv, gåva eller testamente.

Pernilla Wahlgren till attack mot följare efter syrliga frågan om Christian Bauer

Båda makarna kommer alltså att behålla allt de äger om en skilsmässa skulle inträffa. Äktenskapsförordet som lämnades in till Skatteverket har ännu inte godkänts officiellt av myndigheten.

Så firar Pernilla Wahlgren sin födelsedag på julafton

Foto: STELLA Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!