Christian Bauer
Pernilla såg rött. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Pernilla Wahlgren till attack mot följare efter syrliga frågan om Christian Bauer

Pernilla Wahlgren publicerade under veckan en bild på Instagram som fick det att bli bråk i kommentarsfältet. Och Pernilla som ofta brukar hålla igen – hon sparade inte på krutet.


Pernilla Wahlgren och Christian Bauer träffades via gemensamma vänner

Det var i mars 2021 som Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauers, 57, kärlekssaga fick sitt startskott. Profilerna träffades via gemensamma vänner som hade sagt till dem båda att de borde gå på dejt med varandra. Det som tittarna fick bevittna i Wahlgrens värld var en berusad och nervös Pernilla som dök upp på dejten. 

Pernilla Wahlgren avslöjar hur hon gör med sitt efternamn – blir hon Bauer nu?

Anledningen var att hon innan dejten med Bauer hade druckit bubbel med en vän. 

Som tur var hade Christian Bauer bara tyckt att det var ganska sött att Pernilla varit nervös och därför blev lite på pickalurven. 

Vad de inte visste då var att de i slutet av 2023 skulle vara lyckligt gifta – i smyg. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i Lidingö kyrka. Bildkälla: Stella Pictures.

På bröllopet befann sig parets nära familj. Och ja, tro det eller ej men så var bara två av Pernillas goda vänner bjudna. Det var nämligen så att Jessica Wahlgren Norrman och barndomsvännen Jennifer Wesslau var de enda av Pernillas vänner som hade fått en inbjudan.  

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

Hur det hela kommer sig att så få var bjudna är fortfarande oklart. Men många i Pernillas kommentarsfält misstänker flera följare att det hela hade blivit svårt att styra ihop om det var så att alla Bauers och Wahlgrens vänner hade bjudits in. De fick därför vara aningen mer sparsamma. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Och på tal om kommentarsfält så blev det rivig stämning i Pernillas kommentarsfält under veckan. Hon valde nämligen att lägga upp en bild som en och annan följare tyckte till om. 

Pernilla Wahlgren ryter ifrån 

Pernilla Wahlgren valde nämligen att lägga upp en bild på sig själv tillsammans med sina barn och barnbarn. 

Det några av följarna reagerade på var att maken Bauer inte var med på bilden då Pernilla skrivit: "Livets gäng! Utan er är jag ingenting".

Loreen vägrade att svara på Pernilla Wahlgrens oblyga fråga

Bland annat hade en följare skrivit att anledningen till att Bauer inte är med på bilden är för att Pernilla 'ser honom som ett bihang'. 

Men det hela var Pernilla snabb med att svara på. 

Pernilla Wahlgren svarade sin följare. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

"Och du glömde nämna din fina svärdotter när din son gifte sig. Inte bara en som gifter sig vet du. Men hon kanske bara är ett bihang för dig?", skrev Pernilla och fortsatte: 

"Nu var detta en bild på mig, mina barn och mitt barnbarn. Bara för att vi har gift oss måste vi inte sitta ihop", avslutade hon. 

Kommentarerna har i skrivande stund fått flera hundra likes. 

Pernilla Wahlgren är bukis med Hollywoodstjärnan: "Har legat med samma"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!