GQ: January Jones har äkta bröst

Mad Men-stjärnans bröst är riktiga.


January Jones är skådisen som hottar till teveserien "Mad Men". I det kommande numret av herrmagasinet GQ talar hon ut om hur hennes första pojkvän Ashton Kutcher var en missunsam surpuppa när det kom till hennes skådespelarkarriär.

Men det som redan nu fått läsarna att höja på ögonbrynen är omslaget till tidningen. Hennes barm ser minst sagt helt enorm ut. Rykten har redan börjat cirkulera om att hennes bröst måste ha tushats så gigantiska. Men GQ tillbakavisar uppgifterna. På hemsidan publicerade de en intervju med sin art director. Under rubriken "Ja, de är riktiga. Och de är helt spektakulära" berättar han hur det ligger till.

–Fotografen Terry Richardson gillar att arbeta med hårdare belysning och det kan skapa en starkare skugga. Det, och kroppens position och perspektiv kan ge en illusion av att hennes bröst är större. Terry Richardson sätter prestige i att ha oretuscherade bilder och vi jobbar bara med fotografer som funkar så.

Däremot erkänner tidningen att de retusherar bort finnar, jämnar ut huden, damm på linsen och mörka ringar under ögonen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!