Jon-Henrik Fjällgren.
1 av 2
Jon-Henrik Fjällgren. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Nu har han skrivit inlägg som hyllas på Facebook.
2 av 2
Nu har han skrivit inlägg som hyllas på Facebook. - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Jon Henriks fina text om mobbing lämnar inte ett öga torrt

Jon Henrik Fjällgren hyllas efter facebookinlägg om mobbing.


Jon Henrik Fjällgren är samen som tog sig från skivkontrakt, till Talang Sverige och sedan hela vägen till melodifestivalen. Han blev snabbt en folkfavorit men tog sig dessvärre inte hela vägen till Wien.

Skriver rörande inlägg på Facebook

Jon Henrik har i dag över 65 000 följare på Facebook, och under tisdagskvällen var det inte många av dem som lämnades oberörda. Han delade nämligen med sig av sina tankar kring mobbing i ett inlägg som på mindre än ett dygn fått närmare 6000 likes.

– Tänk jag kan bli så förbannad och ledsen på denna mobbning som finns i dag i skolor och i arbetslivet. Att bli utfryst och utsatt varje dag för detta är som att själen får stryk och utsidan dör ut. Den vackra utsidan och det varma hjärtat och det fina leendet som små barn har då dom föds och öppnar sina ögon och får se världen. Många som föds och växer upp får det vackra och fina leendet bortsuddat och det behövs inte mycket för att såra en liten själ, skriver han och fortsätter:

– Till alla dessa mobbare säger jag nu detta: Lägg ner detta och se dig själv vara den som står där i mitten, Se dig själv behöva gå med en stor klump i magen till skolan/jobbet, se dig själv som den som inte vågar berätta för sina föräldrar hur man mår utan man tror att mobbarna har rätt och man tar all skulld på sig själv.

Jon Henrik hyllas nu i kommentarsfältet.

Läs inlägget i sin helhet nedan. Näsdukar rekommenderas.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blev du rörd av Jon Henriks inlägg?
Tack för din röst!