Saga Scott sågar Paradise Hotel-deltagarna: "Han är en ful jävla fisk"

Paradise Hotel-legendaren tycker till om årets deltagare.


Saga Scott var en av 2014 starkaste namn. Scott tog sig långt i programmet, körde ut en av programmets starkaste spelare samt fann sin kärlek i deltagaren Adam Lökholm. Dock så blev inte paret tillsammans förrän efter programmet.

Saga har nu lämnat över facklan till ett nytt gäng deltagare som klivit in i det mexikanska lyxhotellet. Scott har nu valt att uttala sig om årets säsong i ett klipp hon lagt ut på sin blogg. Och hon är inte jätteimponerad.

"Det saknas någon med eld och glöd"

Saga säger att hon tycker att vissa av deltagarna verkar som härliga personer och att de till viss del har karaktär men att det inte riktigt någon som sticker ut.

– Visst Frida hade sex men sen då? Det saknas någon med eld och glöd, säger hon.

– Diddi kanske hade en personlighet som var lite för mycket för de andra att hantera, men så kan det lätt bli när man själv sitter på röven och väntar på att någonting ska hända. Hon är en version av mig fast gånger 500. Jag gillar henne som fan, säger Saga.

– Älskade tjej, vill krama ihjäl henne, sa Diddi efter att ha sett Sagas video.

"Han är en ful jävla fisk"

Saga är inte särskilt imponerad av någon av Paradise-deltagarna, däribland Oliver Strige.

– Oliver verkar vara en ful jävla fisk. Haha alltså jag gillar honom han är trevlig och gullig men i synkarna säger han bara att alla är dumma i huvudet. Han är en bra kille utanför huset men fasaden han håller där inne tror jag inte kommer att hålla så länge till.

"Det var min taktik"

Oliver säger till Nyheter24 att det är en del av spelet där inne och att han var helt medveten om bilden han gav av sig själv.

– Det är ju sån jag är i huset, min taktik är ju att vara omtyckt av alla och inte vara aktiv spelare men så säger jag ju alltid vad jag tycker i synkarna så jag kan nog uppfattas som väldigt falsk och att jag har två olika personligheter. Men det är meningen.

– Och jag tycker också om Saga så inget hat mot henne, avslutar Oliver.

Se videon i sin helhet här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!