Emelie "Diddi" Didriksson.
1 av 5
Emelie "Diddi" Didriksson. - Foto: Paradise Hotel
Emelie "Diddi" Didriksson.
2 av 5
Emelie "Diddi" Didriksson.
Mys med Adrian.
3 av 5
Mys med Adrian.
Här tillsammans med Chris Mercado.
4 av 5
Här tillsammans med Chris Mercado.
Se mer av Diddi i morgon klockan 22.00 på TV3.
5 av 5
Se mer av Diddi i morgon klockan 22.00 på TV3.

Paradise-Diddi: "Jag skadade min baldejt så han fick åka hem akut"

Veckans helgintervju är den färgstarka Paradise Hotel-profilen Emelie "Diddi" Didriksson.


Vad vill du att det ska stå på din gravsten?

– "Vi ses i Nangijala". Alltid sagt det, kommer alltid säga det!

När är du lyckligast?

– Jag är lyckligast när jag vet att mina nära och kära är friska och mår bra. Deras välmående ger mig någonting större än bara lycka.

Vem är ditt frikort?

– Får man inte byta frikort om någon sjukt jävla snygg kille går förbi sådär en hösteftermiddag? Om inte så är det Anton Ewald, är han inte godis för ögonen den där?

Vem är den mest kända personen i din telefonbok?

– Hahahaha #paowskompis.

Om det skulle spelas en låt varje gång du kliver in i ett rum, vilken skulle du välja?

Enkelt. "Goda vibbar smittar av sig", man vill ju sprida bra stämning när man går in i ett rum, se alla skina upp i leenden direkt. Klockren låt av O-Hund & Ante med Lide Najs feat Antonio D - Goda Vibbar.

Hur gör man dig riktigt arg?

– Man får mina nära att må dåligt, been there, done that. Har du aldrig behövt springa för livet innan, så gör det då.

Hur vill du dö?

– Jag vill dö fridfullt och gammal. Med mina barn & barnbarn runt om mig. När något roligt skämt dragits och vi alla skrattar så vi gråter. Där, i den lyckliga stund. Det blir perfekt.

Vilken kroppsdel förknippar andra dig med?

– Tänker bara direkt på min näsa. Har alltid fått höra att jag är hon med den lilla söta näsan. Ibland pratar någon bebisspråk med mig och petar på min näsa, hahaha.

En helt ologisk fobi du har?

– För mig är den inte ologisk, haha. När jag ska somna måste jag tänka på något positivt, tänker jag på något läskigt så måste jag göra något för att glömma det innan jag ska somna. Ibland tar jag en cigg, tittar tv, spelar spel på mobilen, måste alltså glömma det annars känns det som att det är allt jag kommer drömma hela natten.

Vad är ditt gift?

– Charm! Charmiga människor, tjejer som killar. Jag blir som en liten gosig nallebjörn (och vaniljvodka, det är to die for).

Hur ofta googlar du dig själv?

– Faktiskt typ aldrig. Speciellt inte nu. Jag vet att folk skriver elaka saker och eftersom jag inte bryr mig vad dom säger så har jag valt att inte googla mig själv. Gör det enbart om jag vill hitta lite gamla bilder eller så.

Vad är det första du skulle göra om du vore osynlig?

– Hade börjat med att springa naken igenom stan, bara för jag hade kunnat liksom. Sen hade jag skrämt mina vänner, lite fallande lampor, flygande kuddar och sånt roligt. Bara för att se deras reaktioner!

Vad är det mest förödmjukande du har gjort?

– Om du hade känt mig hade du aldrig ställt den frågan, för jag gör förödmjukande saker tre gånger om dagen. Så förutom att jag blev så full på min bal och råkade skada min baldejt så han akut fick åka hem eller alla gånger jag ramla av stolen i skolan och hällde all min mat över mig själv och mina byxor åkte av så får jag väl säga. Min vardag är alltid rätt spännande på så sätt att jag alltid förödmjukar mig själv, häromdagen flörtade jag med en kille och gick rakt in i en lyktstolpe.

Vilken uppfinning saknar du?

– En tidsmaskin, tänk att åka tillbaka i tiden och veta vad som ska hända och bara göra allt till sin egen förtjänst. Vilka onda tankar jag fick nu, jäkla tur jag inte äger en tidsmaskin.

Vilken historisk person skulle du helst bli inlåst i en källare med?

– Jesus, han är väl en historisk person? Fixar vattnet till vin, sen super vi ner oss och pratar om hans magiska liv. Hade kunnat bli grymt faktiskt. Hade gett honom planer för världen!

Om du gjorde en OS-satsning, vilken gren skulle du välja?

– Längdhopp, för två anledningar. Först för det är riktigt roligt och för jag är så kort så det ser så roligt ut haha.

Om du var en hamburgare - vilken typ av burgare skulle du vara?

– Orginalburgaren på Max. För den är alltid ny och fräsch, dressing som är pricken över i:et, smakar himmelskt. Efteråt är man mätt och glad och mår som en kung. Tänk att ha sån inverkan på folk? Magiskt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!