YES!
1 av 6
YES!
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Svenska skandalsåpan söker singlar som gillar fylla och bråk till en andra säsong

Gillar du fylla, bråk, sol bad, och drama? Då kanske du ska söka till den andra säsongen av den svenska skandalsåpan.


När Ex On The Beach första säsong började sändas i början av året gjorde det minst sagt succé i tv-rutorna. Med ett härligt gäng starka personligheter fick sig tv-tittarna minst sagt en underhållande säsong fylld av fylla, bråk, dejter och massor av skratt.

Såpan går ut på att åtta singlar flyttar in i ett hus i paradiset för sol, bad, sex, dejter och fest. Det deltagarna inte vet är att en efter en så kommer deras ex att anlända till huset. Och det blir minst sagt kaos.

Bekräftar ny säsong

Nu har det bekräftats att det blir en andra säsong och produktionen är i full gång att leta nya festsugna singlar. Castingmeddelandet lyder:

– Välkommen till castingen av det ultimata realityprogrammet Ex on the Beach. Vi söker dig som är singel och som drömmer om den ultimata semesterupplevelsen. Tillsammans med andra heta singlar kommer du att spendera ett antal oförglömliga veckor på en fantastisk plats med sol, bad och fest. Vänligen fyll i formuläret så utförligt som möjligt. Bifoga ett par härliga bilder på dig själv och håll tummarna.

Inspelningen kommer att ske någon gång under januari-fabruari 2016. Senast ansökningstid är den 22 november. Du kan ansöka här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tänker du söka?
Tack för din röst!