1 av 6
Här ryker deltagarna ihop.
2 av 6
Här ryker deltagarna ihop.
Ordentligt.
3 av 6
Ordentligt.
Det tittarna inte fick se var att folk från produktionen fick slita isär killarna.
4 av 6
Det tittarna inte fick se var att folk från produktionen fick slita isär killarna.
Men dagen efter var det lugna bullar igen.
5 av 6
Men dagen efter var det lugna bullar igen.
Killarna berättar att det i grund och botten handlar om kärlek.
6 av 6
Killarna berättar att det i grund och botten handlar om kärlek.

Delarna av PH-bråket du inte fick se – "Folk från produktionen kom springandes"

Under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel bröt det ut ett bråk mellan deltagarna Oliver Strige och Adrian Montin. Ett bråk som till en början såg väldigt allvarligt ut, men som sedan slutade i en rolig incident...


Det var under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel som deltagarna Oliver Strige och Adrian Montin rök ihop – ordentligt. Vad som till en början såg ut som en litet "fylletjafs" eskalerade tillslut i att deltagarna stod panna mot panna och skrek på varandra.

– Anledningen till att vi bråkade var att jag hade tröttnat rejält på hur Adrian betedde sig mot folk och faktiskt ibland satte sig på folk och hans sätt att hantera många situationer, berättar Oliver för Nyheter24.

– Det rann över för mig jag ville sätta honom på plats. Det var också en taktisk grej, genom att dra upp detta inför alla så märker dom två nya deltagarna Eddie och Amanda att man inte kunde lita på honom.

Du ser ju på riktig ut att vara nära på att flyga på Adrian?– Det var faktiskt jävligt nära vi rök ihop, det man inte får se i programmet är att produktionen kommer in springandes och sliter iväg mig och Adrian till varsitt håll av hotellet. Varken jag eller Adrian är killar som slåss men vi var riktigt förbannade på varann, säger Oliver.


Det ska vid ett tillfälle ha skett en ganska så rolig grej mitt i det allvarliga?– Hahah ja, det bästa med hela bråket är faktiskt när jag frågar om jag får tända min cigg på hans, och han säger "givetvis". Det visar ju faktiskt att det finns kärlek i luften också. Idag och även i Mexico är jag och Adrian vänner, vi gick inte ihop spelmässigt men vi älskar varann nu som då. Han är grym – precis som jag haha.

"Vi var sura – sedan älskade vi varandra igen"

Adrian håller med Oliver på alla punkter och menar att killarna lätt rök ihop för att sedan bli vänner igen.

– Både jag och Oliver började bli frustrerade på varandra i spelet men som människor älska vi varandra. Detta hände rätt ofta att vi kunde ryta på varann. Men vi va alltid sura en väldigt kort stund sen älskade vi varann igen. Det handlar bara om kärlek, folk måste förstå det, säger Adrian.

– Vi kallar även varandra för "brush" då det i grund och botten handlar om kärlek haha! Spelfrustrationen skulle ut och från Oliver fanns de lite taktik att svartmåla mig framför dom nya vilket var väldigt smart gjort.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!