Pelle pratar med en telefonförsäljare och vi kan inte sluta skratta

Den här telefonförsäljaren fick det riktigt jobbigt när hon råkade ringa upp komikern Pelle Helgesson.


Alla har vi fått samtal från någon telefonförsäljare, ofta ringer de när vi är upptagna eller så vill de sälja något vi absolut inte vill ha. Samtalen kan bli riktigt jobbiga och påträngande.

När komikern Pelle Helgesson får samtal från försäljare spelar han in dem och det här är det roligaste på internet just nu! Pelle spelar ofta olika karaktärer, just den här gången blir det en extremt besvärlig person som vägrar säga var han jobbar.

Kolla in klippet här ovan och fler klipp hittar på Facebooksidan Hemma Hos Pelle eller på Pelles Youtube-kanal.

Nyheter24 tog sig ett snack killen bakom klippen.

Hej Pelle, vem är du egentligen?

Jag heter Pelle Helgesson (@pellesnusk på Instagram) och är Sverige roligaste okända komiker.

De här klippen, varför tror du hela Sverige skrattar åt just det här?

Mest för att det är jävligt roligt! Folk vet att de kan göra samma sak hemma och känner igen sig. Men gör inte detta hemma, jag är proffs på detta.

Känner du inte dig elak ibland, de gör ju bara sitt jobb?

Nej. Jag vet att mina klipp används som utbildningsmaterial hos några av de här företagen, jag kanske borde skicka en faktura till dem istället.

Har det hänt att du ”gått på” försäljarens knåp och köpt något?

Nej, men jag fick några potenshöjande tabletter skickade till mig som inte gick att skicka tillbaka. Men de gav jag till mitt ex som avskedspresent.

Om du skulle tvingas sälja något via telefon, vad skulle det vara?

Biljetter till komikern Simon Gärdenfors föreställningar! Han säljer ju alltid slut den jäveln.

Vem skulle du vilja skicka en påse hundbajs till?

En påse bajs och en påse kiss skulle jag kunna tänka mig att skicka till han som uppfann sport på tv.

Humor, framför allt stand up som du också sysslar med, är väldigt hett just nu, vad beror det på? Har folk plötsligt blivit roliga?

Nej, men däremot så kommer det en hel hungriga komiker just nu som fattat grejen med att använda sociala medier, de kör poddar och har egna stand up-klubbar. Då syns vi mer.

Finns det något man ABSOLUT inte får skämta om?

Man får skoja om vad man vill. Är det så att du inte gillar något folk skojar om så stäng av, gå därifrån och gör något själv som du tycker är roligt. Finns inget som heter "det där är inte kul", det heter, "jag tycker inte att det var kul, men hen får skoja om vad hen vill"

Vad önskar du dig mest av allt nu?

Jag vill att folk ska lyssna på min podcast Hemma hos Pelle.

En sista fråga, när ska du sluta slå barn?

Jag har slutat både röka och dricka, låt mig ha nåt beroende kvar!

Om du gillade det här tror vi att du kommer skratta åt Magnus från Tiarp som har en riktigt dålig dag i bilen. När du skrattat klart åt det så måste du kolla in det här roliga telefonbuset!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.