1 av 3
2 av 3
3 av 3

Felicia Aveklew, 19, hyllar kroppen med lättklädd bild – då började fansen avfölja

Youtubestjärnan Felicia Aveklew, 19, hyllar kroppen med en stark text och en bild där hon poserar i underkläder. Men bilden med det viktiga budskapet fick följarna att se rött.


Det var tidigare i veckan som Youtubestjärnan och bloggerskan Felicia Aveklew, 19, postade en bild med ett väldigt speciellt budskap på sin Instagram. På bilden poserar Felicia i underkläder, och texten lyder:

"Detta är min kropp. Well, det är kanske inte min drömkropp men det är min kropp. Min kropp som jag själv bestämmer över. Min friska och fina kropp. Jag älskar dig, min kropp".

Youtubestjärnan har tidigare gått ut med anledningen till varför hon valde att hoppa av modellyrket, och det berodde på att hon inte vill jobba för att passa in i ett speciellt ideal.

"Jag får mycket frågor från personer som undrar varför jag slutade att jobba som modell. Jo svaret är egentligen väldigt enkelt. Jag tröttnade på att leva upp till det omöjliga idealet där man aldrig är god nog. Jag tröttnade på att vara någon jag inte är".

"Jag tröttnade på att hela tiden tänka på vad jag åt, hur mycket jag rörde på mig och hur min kropp såg ut. Givetvis så älskar jag att stå framför kameran men då ska det vara på mina villkor, inte någon annans. Jag är inte perfekt enligt samhällets ideal och det vill jag heller inte vara. Jag är jag och trivs med det", skrev hon då.

Bilden på Instagram har i skrivande stund fått över 13 000 gilla-markeringar, men inte alla är lika nöjda över Aveklews härliga bild.

På sin Twitter berättar hon att bilden bidragit med att fans valt att avfölja henne.

Om hon brydde sig? Inte anmärkningsvärt.

Mer:

Youtubestjärnan Therese Lindgren har även berättat om sin relation till alkohol:"Jag kan inte ha en flaska vin hemma".

Youtubestjärnan berättar: "Det förändrade min syn på porr och onani".

Linn Ahlborg möter hat efter videon med ex-pojkvännen: "Gjort är gjort"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.