Bloggerskan varnar för populära skönhetstrenden

Bloggerskan Isabella Strömberg kämpade för att få en jämn bränna över hela kroppen, nu varnar hon sina följare för att använda det populära preparatet.


Bloggerskan Isabella Strömberg berättar i sin senaste Youtubevideo att hon genomgår en "renovering" i sitt ansikte. Isabella har under veckan gjort fillers i läpparna samt fyllt på sin ögonbrynstatuering. Men utöver det ska hon även ta bort ett födelsemärke i ansiktet med hjälp av laser.

– Jag tycker absolut inte att det är fult med leverfläckar i ansiktet, jag har flera, men just denna kom för cirka tre år sedan, berättar hon.

"Jag mådde skit"

Isabella berättar att hon för några år sedan använde det populära preparatet melanotan, även känt som "barbiedrogen". Preparatet sägs göra att du blir väldigt brun när du solar, tappar aptiten och får ökad sexlust.

Men som med många andra preparat kommer melanotan också med en hel del bieffekter.

– Tro mig, jag blev superbrun, men det är verkligen ingenting jag rekommenderar. Jag mådde skit när jag tog det, jag fick frossa, mådde illa jämt och ja, sen fick jag även pigmentfläckar, varav en är den jag ska ta bort nu.

– Biverkningarna är inte att leka med, så använd det inte, säger bloggerskan.

Se hela videon här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!