Det nykära paret vill inget annat än att ligga hemma i soffan och mysa.
Ellen vill ha Svenssonliv tillsammans med Niclas Lij. - Foto: Instagram/ellenbergstrom. Bilden är ett montage

Ellen Bergström längtar efter Svenssonlivet med Niclas Lij

Villa, renovering och mysiga hemmakvällar är något som skådespelaren Ellen Bergström längtar efter. Nu berättar hon om framtidsplanerna med Bachelor-Niclas.


Det var redan under vintern 2017/2018 som romansryktena kring Ellen Bergström och Niclas Lij började cirkulera. Efter Niclas avslutat sin medverkan i Bachelor och gett den sista rosen till Johanna Scortea verkade det först finnas känslor, men så snart paret kom tillbaka till Sverige rann relationen ut i sanden.

På nyårsafton sågs Ellen och Niclas dela en nyårskyss, något som båda två delade med sig av på sina Instagramstories. Efter det skrev Ellen att "Jag mår väldigt bra i hans sällskap" vad gällde relationen med Niclas. 

Efter den här bilden tog romansryktena verkligen fart. Bildkälla: Bildkälla: Instagram/niclaslij

Under våren bekräftade Ellen även att paret dejtade och i mars visade de upp sin kärlek offentligt när de lade upp en bild på Instagram. 

"Det är min man" skrev Ellen till den söta bilden på paret. Hon skämtade även om att det var hon som fick sista rosen. 

Ellen har också delat med sig av hur paret egentligen först träffades, som svar på en av sina följares frågor på Instagram. 

Paret visar upp sin kärlek på Instagram. Bildkälla: Instagram/ellenbergstrom

"Vi träffades på en nattklubb. Rättare sagt på ett speed-dejting event. Jag var med på skoj och Niclas skulle agera "dejt-proffs" och ge tips till dejtarna", skrev hon.

Nyheter24 fick sig en pratstund med Ellen Bergström och passade på att fråga lite om relationen, och om de är lika nykära som de ser ut. 

– Ja det skulle jag säga att vi är, jag umgås ju inte så mycket med mina vänner, haha, det är mest bara Niclas, Niclas, Niclas, säger Ellen till Nyheter24. 

Paret delar med sig av en gullig stund. Bildkälla: Instagram/ellenbergstrom

Efter att paret haft en väldigt mysig sommar tillsammans där de bland annat hängt mycket i Niclas sommarstuga längtar nu Ellen efter ett härligt Svenssonliv. 

– När jag var yngre hade jag aldrig tänkt att det skulle vara så, jag hade en vision av Hollywood, med lyxhus och pool. 

Men nu finns ingen längtan efter att bo i Hollywood kvar. 

Hör Ellen berätta om alla sina framtidsdrömmar med Niclas Lij i klippet ovan. 

Vill du veta mer Nicklas Lij? Här är några saker du förmodligen inte visste om honom

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!