Ben Affleck och Ana de Armas
Ben Affleck och Ana de Armas - Foto: Stella Pictures.

Ana de Armas pekas ut som Ben Afflecks nya flickvän

Ana de Armas och Ben Affleck dejtar nu varandra, vilket magasinet People var först med att avslöja. Turturduvorna är nyligen hemkomna från en minisemester i Havanna, Kuba.


Skådespelaren Ben Affleck, 47, har en ny kvinna i sitt liv! Efter skilsmässan från Jennifer Garner, 47, dejtade Ben producenten Lindsay Shookus, 39. Men de gick skilda vägar i april förra året.

Nu sammankopplas Ben med "Knives Out"-skådespelerskan Ana de Armas, 31. Ben och Ana har precis slutfört inspelningen av filmen "Deep Water" och sedan dess har de hittat tid för varandra.

I torsdags sågs Ana och Ben äta en mumsig middag i Kubas huvudstad Havanna. Enligt People så fotograferades Ben och Ana skrattande när de gick runt på Havannas gator.

Ana de Armas och Ben Affleck var i Havanna, den stad där Ana även föddes. Bildkälla: Stella Pictures.

Hånglade på flygplatsen

I lördags lämnade turturduvorna Havanna och ett ögonvittne berättar för People att Ben och Ana hånglade på flygplatsen innan de hoppade på sin privatjet.

– De dejtar definitivt, säger en källa till People.

Ben Affleck verkar nykär! Bildkälla: Stella Pictures.

Det här är inte första gången som Ben och Ana ses tillsammans på en dejtnight. I januari såg ett fan dom på en bar ihop i New Orleans, skriver People.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!