Isabella Löwengrip och Erik Selin
Isabella Löwengrip och Erik Selin

Isabella Löwengrips ord om ex-pojkvännen Erik Selin

Isabella Löwengrip och Erik Selin gjorde slut i januari tidigare i år. Nu berättar Isabella om känslorna efter uppbrottet – och om hur relationen till Erik ser ut idag.


Det var i början av januari som bloggaren Isabella Löwengrip, 29, meddelade att hon är singel igen. Detta då hennes förhållande med fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, har tagit slut.

"Erik och jag har valt att avsluta vår relation, det är självklart ett tufft beslut men jag är väldigt tacksam över att vi har hittat en vänskap som kommer räcka en livstid", skrev Isabella på sin Instagram.

Redan i april i fjol skrev Isabella i sin blogg att hon var "förälskad", och den 20 maj samma år skickade Erik in en ansökan om skilsmässa. Detta för att separera från sin dåvarande hustru Jennie Marsell, 46.

Erik Selin. Bildkälla: Balder.se

Isabella och Erik blev officiellt ett par förra sommaren då de umgicks under Almedalsveckan på Gotland. 

Kort efter syntes de hand i hand i Saint Tropez. Under sitt omskrivna förhållande så besökte paret även Kenya då de bägge är engagerade i Hand in Hand.

Isabella Löwengrip och Erik Selin i Kenya. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Isabella fanns även vid Eriks sida när hans bostadsbolag K–Fastigheter introduceras på börsen i slutet av november 2019. I sin blogg har Isabella även berättat om sina helger i Göteborg där Erik bor.

Sedan uppbrottet med Erik har det hänt en hel del i Isabellas liv. Hon har sålt sin mångmiljonvilla på Lidingö och flyttat till ett billigare hus, som ligger ett stenkast från ex-maken Odd Spångbergs hus. Hon har även sålt sitt bolag Löwengrip Beauty och trappat ner på sitt bloggande.

Berättar om relationen till Erik

Under en frågestund på sin Instagram så fick Isabella nyligen frågan om hon var hjärtekrossad efter uppbrottet från Erik.

"Självklart var det tufft för oss båda, men han är en av mina bästa vänner idag. Vi pratar nästan varje dag", skrev Isabella som svar.

Isabella Löwengrip svarar på frågan om uppbrottet från Erik Selin. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Hon fick även frågan om det kanske kan bli något mellan henne och Odd igen – och till den frågan hade Isabella svaret redo.

"Vi är färdiga med varandra men vi är vänner", skrev Isabella då bland annat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!