I dessa kända rap-videos skymtar du Paradise Hotel-Denice

Det är få som undgått den färgstarka Denice Melinn Licari i årets upplaga av Paradise Hotel. Denice är en av de som fått mest tv-tid och konstigt är det då inte. Men många tittare känner igen henne sen förut.


Denice Melinn Licari, 20, är en av årets Paradise Hotel-deltagare. Men även de som inte tittat programmet – har nog hört om henne vid detta laget.

Denice har haft en rungande start i säsongen och fått ordentligt med TV-tid. Bland annat så rök hon ihop ordentligt med deltagaren Lisa Sidén och det hela blossade upp till ett vildsint bråk där killarna fick gå in och dela på tjejerna.

I Studio Paradise blossade bråket upp på nytt och flera av deltagarna hotade att lämna studion. Men Denice – hon mötte för det mesta stöd av tittare och följare efteråt.

Denice Melinn Licari. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

– Jag måste på riktigt tacka er för all kärlek ni gett mig. Jag har varit livrädd över att få hat under säsongens gång men det bara strömmar in kärlek från er. Jag är glad över att ni ser mig för vem jag är och inte för hur jag är klippt, sa Denice under måndagen på sin story där hon följs av närmare 70 000 människor. 

Dessvärre fick hon lämna PH under säsongens andra vecka. 

Synts till i en rad musikvideos

Innan Denice klev in i årets PH hade hon en bit över 50 000 följare på Instagram. Detta är på grund av att hon redan innan har arbetat som influencer samt varit med i en rad musikvideos. 

Men i vilka musikvideos kan man då skymta henne? Jo det avslöjade hon nyligen på sin Instagramstory. 

Denice berättar vilka videos hon varit med i. Bildkälla: denicemelinn

Vi ser henne bland annat i videos av artister som bland andra Greekazo, Z.E och Ricky Rich. Hon har även synts till i en internationell video. Men vilken det var – det minns hon inte. 

Nicole dyker upp i Greekazos "Vart vi står". Bildkälla: Youtube
Här i Z.E:s musikvideo till låten "Kaxig". Bildkälla: Youtube

Läs mer: 

Det gjorde Denice för sina Paradise Hotel-pengar

Dessa två saker ville inte Paradise Hotel-Denice prata om under intervjun


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!